You are here:

”Unde mai vezi asta în fotbalul mare?!”. Dan Petrescu s-a întors în Superligă şi are primele nemulţumiri

”Unde mai vezi asta în fotbalul mare?!”. Dan Petrescu s-a întors în Superligă şi are primele nemulţumiri

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a prefaţat derby-ul CFR Cluj – Farul, sâmbătă, 18 mai, ora 21:00, în ultima etapă a sezonului.

Petrescu, nemulţumit înainte de CFR - Farul

Dan Petrescu vrea o serie de modificări în SuperLiga. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat extrem de nemulţumit înaintea derby-ului cu Farul şi nu s-a putut abţine să nu critice sistemul din fotbalul românesc.

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se luptă pentru locul din Superligă care asigură prezenţa în preliminariile UEFA Conference League.

  • Farul Constanţa va juca în deplasare cu CFR Cluj, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 21.00. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„E un meci foarte important. Rezultatul meciului Farul - CSU Craiova a fost incredibil, avem locul doi aproape asigurat, dar aţi văzut şi dumneavoastră ce s-a întâmplat. Stresul a rămas mai mult de partea noastră. E clar că şi Farul are presiune.

Un loc în clasament asigură nişte bani, iar pentru noi un loc doi ar fi extraordinar. Ar fi o calificare în cupele europene fără un meci de baraj. Sunt conştient de importanţa şi dificultatea meciului. Cel mai important e rezultatul, un egal sau o victorie ne aduce locul doi.

Nu avem probleme de lot, avem toţi jucătorii apţi. Până şi El Kaddouri, care a avut probleme, a făcut 2-3 antrenamente şi va fi mâine pe banca de rezerve.

CFR Cluj are nevoie să fie în Europa şi să facă rezultate, dar întâi trebuie să ajungă acolo. Ştiţi şi voi, locul 3 îţi aduce un meci de baraj în care se poate întâmpla orice. Sincer, şi anul trecut am fost aici şi am jucat acest meci, nu îi văd rostul. Nu cred că e logic ca locul 10 să ajungă să joace în Europa.

Ar trebui să facem o schimbare, ca la anul sau cât mai curând să nu mai existe acest meci pentru că nu îi văd rostul. Am fost mereu şi împotriva regulii U21, nu i-am văzut sensul. Dacă vrem în fotbalul mare, hai să facem ce fac ei! Noi facem invers. Unde vezi în fotbalul mare să joci cu under?”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Înaintea acestei ultime runde CFR e pe poziţia secundă cu 43 de puncte, iar Farul e pe poziţia a patra cu 36 de puncte.

În meciul cu CFR Cluj din tur din play-off, Farul a câştigat cu 5-1 la Ovidiu. În sezonul regular, echipa din Gruia s-a impus pe teren propriu cu 3-1, iar pe litoral a fost 1-1.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfarul 

viewscnt
Articole similare