Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miss judo a României! A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană pe tatami: "Sunt pasionată de beauty"

Miss judo a României! A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană pe tatami: "Sunt pasionată de beauty"

Sporturi

Comentarii

La 16 ani, Daliana Popescu este una dintre speranţele judo-ului românesc. Componentă a lotului naţional de junioare, puştoaica recunoaşte că s-a apucat de acest sport de contact dintr-o întâmplare, ea dorindu-şi, la 8 ani, să facă balet sau dansuri!

La 16 ani, Daliana Popescu a strâns 15 medalii la Campionatele Naţionale de judo şi are deja în palmares şi două trofee strălucitoare la Balcaniadă. Tânăra sportivă se amuză când se gândeşte la începuturile ei în judo. 

“M-am dus la judo la 8 ani, în clasa întâi. Mă lăsasem de înot şi voiam altceva, dansuri, balet… Rezultate am avut de când am început, dar la concursuri locale”, a declarat Daliana Popescu, componentă a lotului naţional de judo, pentru Sportsnet. 

Între şcoală, antrenamente, cantonamente şi concursuri, Daliana are o pasiune fără cea mai mică legătură cu sportul pe care-l practică!

“Sunt pasionată de beauty. Îmi aranjez toate prietenele, le împletesc părul, le machiez, şi la banchet au venit multe prietene să le pregătesc pentru petrecere. Fac si machiaje speciale, de la sora mea am învăţat” - Daliana Popescu, conponentă a lotului naţional de judo.

Atât de mult îi plac lucrurile legate de beauty, încât, la un moment dat, chiar s-a gândit să ducă în paralel cariera sportivă cu cea de hairstilist şi makeup artist.

“Acum un an, doi, am fost tentată să mă duc şi spre machiaj, hairstyling, unghii, dar până la urmă am renunţat, pentru că făceam de mult timp judo şi îmi plăcea cel mai mult”- Daliana Popescu, componentă a lotului naţional de judo.

Deşi are o frumuseţe naturală aparte şi chiar a fost laureată la un concurs de Miss, tânăra judoka nu-şi doreşte să facă pasul spre modelling.

“Am participat la un concurs de Miss în clasa a noua, la Balul Bobocilor şi am obţinut locul 2. Nu sunt pasionată să defilez, să pozez, nu mi se pare că sunt o persoană fotogenică”- Daliana Popescu, componentă a lotului naţional de judo.

Componenta lotului naţional de judo se poate lăuda şi că se pricepe de minune la sporturile montane.

“Am inceput să schiez în clasa 1, mergeam în tabere de schi cu mama, care mi-a fost şi învăţătoare. La nivelul meu actual, pot spune că sunt expertă” - Daliana Popescu, componentă a lotului naţional de judo.

Afla mai multe despre: daliana popescudaliana popescu judojudo romania 

viewscnt
Articole similare