Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Victor Angelescu şi-a dat seama că Mutu e antrenorul perfect pentru Rapid: "Mi-a plăcut mult" | EXCLUSIV

Momentul în care Victor Angelescu şi-a dat seama că Mutu e antrenorul perfect pentru Rapid: "Mi-a plăcut mult" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezvăluit momentul în care a fost convins că Adrian Mutu (42 de ani) e antrenorul perfect pentru giuleşteni. Cu "Briliantul" la cârmă, alb-vişinii au obţinut cinci victorii la rând, Angelescu a "dat din casă" despre cum a fost ales Mutu.

Momentul în care Victor Angelescu şi-a dat seama că Mutu e antrenorul perfect pentru Rapid: "Mi-a plăcut mult" | EXCLUSIV

De când a fost instalat la Rapid, Adrian Mutu are victorii pe linie cu echipa din Giuleşti. Seria bună de rezultate i-a dus pe rapidişti pe primul loc în play-out-ul Ligii 1, iar Mutu a reuşit să le dea peste nas celor care l-au privit cu neîncredere când a fost numit antrenor la Rapid.

Contactat de Orange Sport, Victor Angelescu a dezvăluit că i-a plăcut Adrian Mutu ca antrenor încă de pe vremea când "Briliantul" antrena naţionala U21, fiind cucerit de felul în care au jucat "tricolorii" la EURO U21, dar şi de exprimarea FCU Craiova în mandatul fostului decar al României.

"La Mutu mi-a plăcut cum a jucat naţionala U21, cum a jucat la acel turneu, mi-a plăcut cum a jucat Craiova cu el. Cred că strategia unui club e făcută de la patron, conducători, antrenor. Ce făcea Craiova cu Mutu îmi plăcea, dar poate au avut o strategie diferită. Am vorbit cu multă lume din fotbal care mi-a spus că vede altfel fotbalul. Am vorbit cu el despre ce vrea să joace, dar mi-a plăcut mult la U21 şi la Craiova", a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

Adrian Mutu a fost instalat oficial pe banca Rapidului pe 2 martie, când i-a luat locul lui Mihai Iosif.

Mihai Stoica, doar cuvinte de laudă pentru Adrian Mutu: "Începe să închidă multe guri"

Mihai Stoica e de părere că Rapidul are potenţial să joace în cupele europene în sezonul viitor, dacă va câştiga play-out-ul şi va da baraj cu ultima echipă din play-off pentru a juca în Europa: "Scaunul lui nu era confortabil când s-a dus la Rapid. Mai vorbesc, că am cunoştinţe multe care ţin cu Rapid. Începe să închidă cam multe guri Adrian Mutu. La ce arată Rapidul acum pare favorită la al patrulea loc de cupe europene", a spus Mihai Stoica.

După patru victorii la rând în play-out, Rapid ocupă primul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidmutuangelesculiga 1 

viewscnt
Articole similare