Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mişcare de marcă la FCSB după titlul cucerit. Confirmarea pentru jucătorul vizat: ”Clar” | EXCLUSIV

Prima mişcare de marcă la FCSB după titlul cucerit. Confirmarea pentru jucătorul vizat: ”Clar” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este noua campioană a României. Victoria din meciul cu Farul a confirmat şi oficial această ipostază, iar unul dintre jucătorii care au contribuit la performanţa uriaşă din actualul sezon este şi fundaşul dreapta Vali Creţu (35 de ani), care a primit o veste excelentă din partea conducerii.

FCSB a luat titlul în România, după nouă ani de aşteptare, iar unul dintre artizanii acestui trofeu este şi Vali Creţu.

Mihai Stoica a confirmat că Vali Creţu rămâne la FCSB

Experimentatul fundaş dreapta a fost titular şi integralist în meciul cu Farul (2-1), care a confirmat şi matematic faptul că formaţia roş-albastră este noua campioană din Superligă.

Dar situaţia contractuală a jucătorului de 35 de ani a fost un subiect extrem de dezbătut în ultimele luni. Contractul său cu FCSB se termină la finalul acestui sezon, dar va primi o nouă înţelegere. Conducerea clubului a anunţat că Vali Creţu va fi în continuare jucătorul roş-albaştrilor.

De asemenea, Mihai Stoica a precizat că şi Ovidiu Popescu, un alt jucător care îşi încheia contractul la finele actualei stagiuni, va primi o nouă ofertă de a continua la FCSB.

”Ce ştiu sigur este că Valentin Creţu va primi o propunere din partea clubului şi, clar, va rămâne. Probabil şi Ovidiu Popescu, din cei care termină contractul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Din 2019 la FCSB, Vali Creţu a disputat 151 de partide în total pentru bucureşteni. Nu a marcat, dar a livrat nouă pase decisive. 

Şi situaţia contractuală a lui Risto Radunovic a fost analizată în ultima perioadă, iar Mihai Stoica a anunţat că el personal se va ocupa de rezolvarea acestei complicaţii în ceea ce- priveşte pe fundaşul stânga al echipei.

Gigi Becali a dat asigurări că Vali Creţu va rămâne la FCSB

"Nu ai văzut că i-a rupt chiloţii... (n.r. - ironic, despre o fază în care Creţu l-a ţinut de şort pe Funsho) A auzit că iar îi prelungesc contractul. (n.r. Îl mai ţineţi un an?) Păi, dacă merită. 6 luni, îi fac doar din şase în şase luni. Îi place mingea lui Creţu. L-ai văzut vreodată să se ascundă de minge?", afirma Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, după meciul cu Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicavali cretusuperliga 

viewscnt
Articole similare