Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent! FCSB ia în cantonament un fotbalist fără contract. Cum e posibil: "N-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta" | EXCLUSIV

Fără precedent! FCSB ia în cantonament un fotbalist fără contract. Cum e posibil: "N-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, recunoaşte că s-a lovit de o situaţie inedită, înainte de plecarea echipei spre cantonamentul din Turcia. Un fotbalist rămas fără contract merge cu echipa în Antalya, iar conducătorul a explicat ce aşteptări are.

Este liber de contract, dar se duce cu FCSB în cantonamentul din Antalya! MM a recunoscut: "N-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta"

FCSB va deplasa 28 de fotbalişti în cantonamentul din Antalya, iar printre aceştia se numără şi un jucător care a rămas liber de contract. Lui Vali Creţu (35 de ani) i-a expirat înţelegerea cu clubul la care se află din 2019, iar Gigi Becali nu i-a propus prelungirea în ultima perioadă. 

Situaţia lui Vali Creţu a fost semnalată de MM Stoica din urmă cu o lună, iar dorinţa conducătorului a rămas neschimbată. El îşi doreşte ca fundaşul dreapta să primească un contract măcar până în vară, din mai multe motive. 

Vali Creţu a fost concurentul lui Alexandru Pantea şi ar putea fi plasa de siguranţă, în cazul în care fundaşul dreapta pe care FCSB vrea să-l transfere, Nana Antwi, nu va confirma încă din primele luni. 

"Nu ştiu absolut nimic (n.r. - despre plecarea lui Compagno). Vine la vizita medicală şi merge cu noi. 

Creţu merge şi el. Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta. 

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

În acest sezon, Vali Creţu a jucat în 13 meciuri şi a pasat decisiv o dată. Fundaşul dreapta a oscilat între momentele mai puţin bune cu cele în care a fost aplaudat la scenă deschisă de tot stadionul. 

FCSB pleacă în cantonamentul din Antalya

FCSB începe cantonamentul cel mai târziu dintre toate echipele. Lotul se reuneşte luni, 8 ianuarie, pentru vizita medicală, apoi va pleca în Turcia, pentru un cantonament care se va desfăşura până pe 21 ianuarie.

În Turcia, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa şi singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK. Ora de disputare a jocului cu austriecii va fi anunţată ulterior.

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA Arad, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mm stoicavali cretuvali cretu fcsbmm stoica fcsbgigi becali vali cretucantonament fcsbfcsb cantonament antalya 

viewscnt
Articole similare