Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răbufnirea lui Florin Manea în mijlocul negocierilor pentru transferul lui Radu Drăguşin! "Deci, toţi suntem proşti? Stai, mă"

Răbufnirea lui Florin Manea în mijlocul negocierilor pentru transferul lui Radu Drăguşin! "Deci, toţi suntem proşti? Stai, mă"

Serie A

Comentarii

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, s-a arătat deranjat de faptul că Florin Răducioiu a spus că fundaşul lui Genoa nu a meritat titlul de fotbalistul român al anului. Agentul i-a dat replica, în mijlocul negocierilor pentru transfer.

Florin Manea s-a supărat, în mijlocul transferului lui Radu Drăguşin: "Eu zic că a fost o chestie de răutate"

Radu Drăguşin este ţinta lui Tottenham, care continuă să negocieze cu Genoa suma de transfer. Napoli s-a înscris în lupta pentru Radu Drăguşin, însă Genoa cere 30 de milioane de euro pentru tricolorul calificat la EURO 2024. 

În urmă cu câteva zile, Florin Manea i-a dat replica lui Florin Răducioiu, întrucât fostul component al naţionalei a spus că Radu Drăguşin n-a meritat titlul de cel mai bun fotbalist român al anului 2023. 

"Eu zic că a fost o chestie de răutate. Poţi să spui că nu îţi place şi că îl voiai pe Alibec să iasă (n.r. – fotbalistul anului în România). Da, e părerea ta, nu neagă nimeni, o respectăm. Dar să-l faci cioban, să-l faci rudimentar… Stai, mă, păi Chiellini îl laudă. Şi Gilardino, care a jucat mai jos decât Răducioiu, n-a câştigat Cupa Mondială ca Răducioiu. Şi îl foloseşte (n.r. – Genoa), şi îl iubeşte. Şi vii tu şi spui că, de fapt, toţi suntem proşti.

M-a deranjat că a spus să le fie ruşine tuturor celor care l-au votat. Păi, stai, că l-a votat tot fotbalul românesc. Deci, toţi suntem proşti. Eu nu mă iau de fotbalistul Răducioiu, a fost un fotbalist bun, dar acum e analist. Te judec după cum analizezi lucrurile. El merge bine, toţi suntem pe sens opus", a declarat Florin Manea, pentru Sport Total FM

Argumentele lui Florin Răducioiu pentru care Radu Drăguşin n-a fost fotbalistul anului

Componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, şi-ar fi dorit ca un fotbalist spectaculos să primească titlul de jucătorul român al anului, nu fundaşul Radu Drăguşin, în vârstă de 21 de ani. 

"De unde şi până unde l-aţi premiat pe Radu Drăguşin jucătorul anului? Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta şi în stânga, şi două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esenţa fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic.

Alibec a dat foarte multe goluri, a contribuit la multe lucruri în fotbalul românesc, a făcut spectacol şi a dat goluri... sunt revoltat de această decizie! Fotbalul înseamnă spectacol, goluri, driblinguri. Drăguşin nu a oferit absolut nimic. Este prea devreme pentru o asemenea decizie.

Este o decizie eronată, pripită, ruşine celor care l-au desemnat! În schimb, trebuia premiat Alibec, care a fost extraordinar de spectaculos şi foarte, foarte eficient. Fotbalul înseamnă spectacol, driblinguri, goluri, emoţii.

Am fost un jucător care am dat goluri, am oferit emoţii suporterilor români. Nimeni nu a oferit emoţii suporterilor români mai mult decât Alibec, deci este anul lui! Alibec mi-a transmis emoţie pe teren, ceea ce Drăguşin nu a reuşit", a spus Florin Răducioiu, pentru Gazeta Sporturilor

Afla mai multe despre: florin maneaflorin raducioiuradu dragusintransfer radu dragusinradu dragusin tottenham 

viewscnt
Articole similare