Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a numit "cel mai talentat fotbalist" de la FCSB, peste Coman şi Olaru! "I s-au întâmplat multe, de aia a căzut puţin" | EXCLUSIV

MM Stoica a numit "cel mai talentat fotbalist" de la FCSB, peste Coman şi Olaru! "I s-au întâmplat multe, de aia a căzut puţin" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat părerea lui Andrei Cordea, cel care l-a numit pe Octavian Popescu cel mai talentat coleg pe care l-a avut de-a lungul carierei.

MM Stoica "i-a trezit" pe contestatarii unui fotbalist de la FCSB: "Uite, mi se face pielea de găină la ce a făcut"

Statutul celui "mai talentat fotbalist" de la FCSB s-a schimbat de-a lungul sezoanelor. Din titular, Octavian Popescu a devenit rezerva lui Florinel Coman în partea stângă, în timp ce în partea dreaptă n-a dat randament, iar locul a fost câştigat de Alex Băluţă. 

MM Stoica îl consideră pe Octavian Popescu cel mai talentat fotbalist pe care l-a văzut, însă anumite întâmplări au dus la stagnarea jucătorului de 21 de ani. 

"Eu îl văd drept cel mai talentat fotbalist. Am spus-o de când nu începuse să joace că e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut antrenându-se la echipele unde am fost. E complet, poate juca orice. Încă e mic şi i s-au întâmplat multe, de aia a căzut puţin. 

Unii zic că are un sezon catastrofal, dar poate n-au proprietatea termenilor, că l-am auzit şi pe Neubert că a fost catastrofal Coman. N-a fost catastrofal. Catastrofal e când nu ştii o limbă şi vrei să vorbeşti limba respectivă. 

Tavi, anul ăsta, a dat gol cu bulgarii (n.r. - CSKA 1948 Sofia), a dat un gol fenomenal la Galaţi şi a deblocat meciul, că eram în criză. A dat un gol, a driblat şi crainicul stadionului la Sfântu Gheorghe. Uităm astea, eu nu le uit. I-a dat două pase lui Olaru cu Craiova... Uite, mi se face pielea de găină. Ok, poate nu dă 10 goluri, dar face multe", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

  • 22 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu la FCSB, în acest sezon. 

Andrei Cordea, despre Octavian Popescu: "Poate cel mai talentat coleg pe care l-am avut"

La revenirea în România, fotbalistul lui Al-Tai, Andrei Cordea, a recunoscut că aşteaptă medalia de campion de la FCSB şi a vorbit despre Octavian Popescu. 

"Normal, da. Şi dacă ar pleca 1-2-3 jucători, tot ar rămâne mulţi care vin din spate, cum e şi Tavi, poate cel mai talentat coleg pe care l-am avut vreodată.

Sunt mulţi jucători care vin cu un plus şi vor să demonstreze. La Steaua (n.r. - FCSB) cel mai important este să joci, toată lumea îşi doreşte să o facă şi este o bătălie continuă. De asta se întâmplă an de an să se bată la titlu", a spus fostul atacant lateral al lui FCSB, Andrei Cordea. 

 
 

Afla mai multe despre: mm stoicaoctavian popescuoctavian popescu fcsb 

viewscnt
Articole similare