Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi o lovitură pentru noi ca Olaru şi Coman să plece!”. Anunţul lui MM Stoica | EXCLUSIV

”Ar fi o lovitură pentru noi ca Olaru şi Coman să plece!”. Anunţul lui MM Stoica | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) şi Darius Olaru (25 de ani) rămân doi dintre cei mai râvniţi jucători din Superligă, fiind şi cei mai bine cotaţi jucători ai momentului.

Specialiştii de la transfermarkt.de i-au aşezat pe cei doi jucători pe primele două locuri în topul celor mai bine contaţi jucători din Superligă: Darius Olaru - 6.500.000 de euro; Florinel Coman - 5.000.000 de euro.

  • Locul trei este ocupat tot de un jucător de la FCSB: Octavian Popescu - 3.400.000 de euro.

MM Stoica nu crede că Olaru şi Coman vor pleca de la FCSB în această iarnă

În acelaşi timp, parteneriatul Coman - Olaru este cel mai prolific din Superligă, cu 29 de contribuţii la goluri: Coman - 9 goluri şi 8 pase decisive; Olaru - 10 goluri şi 2 pase de gol.

Aşa cum era normal, cei doi jucători au reînceput să atragă atenţia cluburilor importante din Europa, iar preţul de achiziţie este fix: 5.000.000 de euro pentru fiecare dintre jucători.

Chiar dacă nu pare o sumă foarte mare pentru un club cu pretenţii, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că suma este una mult prea mare pentru nişte jucători care nu au confirmat la nivel internaţional sau continental.

În acelaşi timp, MM Stoica crede că sunt şanse foarte mici ca cineva să achite această sumă, mai ales în iarnă, când loturile sunt conturate, în mare.

”Sportiv da, ar fi o lovitură, da nu cred că se va întâmpla asta. Eu, în continuare, cred că sunt sume mari. Plus că în iarnă nu prea se dau aşa bani mulţi.

Acum, la noi (n.r. - în România), văd că se dau sume mari. Dă Rapidul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: darius olaruflorinel comanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare