Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a simţit Djokovic când FCSB a renunţat la el! Cum s-a comportat în ultimele zile: "E băiat deştept" | EXCLUSIV

Ce a simţit Djokovic când FCSB a renunţat la el! Cum s-a comportat în ultimele zile: "E băiat deştept" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Damjan Djokovic (33 de ani) este al treilea fotbalist transferat de Rapid, de la FCSB, în doar jumătate de an, iar acum au apărut informaţii despre cum s-a simţit croatul, după ce finanţatorul Gigi Becali a renunţat la el.

Dezvăluiri despre cum s-a simţit Damjan Djokovic după ce Gigi Becali a renunţat la el

După Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, Rapid l-a transferat şi pe Damjan Djokovic, de la FCSB. Croatul a semnat pe un an şi jumătate cu echipa din Giuleşti. Interesul giuleştenilor pentru fotbalistul rivalilor a apărut în ultimele zile, după ce Gigi Becali s-a hotărât că nu mai are nevoie de campionul României cu CFR Cluj. 

Damjan Djokovic a primit vestea cu capul sus, nu a produs probleme la FCSB şi a acceptat decizia lui Gigi Becali. 

MM Stoica a vorbit despre cum a arătat ultima perioadă a lui Djokovic, la FCSB. 

"Ca experienţă e clar că Djokovic va lipsi, a câştigat trofee, e om de echipă, e un băiat de caracter şi un fotbalist bun. 

Sigur, Djokovic va fi motivat cu noi, în toate meciurile. A legat şi el relaţii în echipa noastră. Eu am avut o relaţie bună cu el. Am mai vorbit cu el. E normal să vorbeşti, eu sunt obişnuit să vorbesc cu câţiva jucători, cu câţiva jucători, pentru că sunt şi unii care nu înţeleg şi nu mai am eu răbdare la 60 de ani. 

(n.r. - Djokovic a întrebat vreodată ce se întâmplă cu el la FCSB?) A realizat. E băiat deştept şi înainte de deplasarea la Iaşi, când au răcit, n-am mai vorbit cu el. Omul a înţeles, a lăsat agentul să se ocupe de problemă. Nu sunt dezamăgit, îmi plăcea de el ca persoană, dar viaţa merge înainte", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Damjan Djokovic poate juca împotriva FCSB

De asemenea, MM Stoica a mai spus că Damjan Djokovic va fi motivat în derby-urile următoare din Superliga. 

"(n.r. - putea fi pusă o clauză să nu mai joace în campionatul României?) Niciodată şi nu poţi face aşa ceva. E îngrădirea dreptului la muncă, iar dacă tu renunţi la un jucător înseamnă că nu-l aprecizi. 

Dacă e sub contract, atunci ar fi fost culmea să mai pui şi condiţii. Dacă era împrumutat de la noi, e normal să pui condiţii şi îl pui într-o situaţie delicată", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: damjan djokovicdamjan djokovic transfer rapiddamjan djokovic fcsbdamjan djokovic fcsb rapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare