Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! FC Botoşani i-a transferat pe Andrei Miron şi Ioan Filip pentru a se salva de la retrogradare

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! FC Botoşani i-a transferat pe Andrei Miron şi Ioan Filip pentru a se salva de la retrogradare

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să transfere doi jucători.

FC Botoşani a rezolvat, azi, două transferuri pentru a se salva de la retrogradare. Andrei Miron şi Ioan Filip au acceptat provocarea.

”Bine ai revenit, Andrei Miron!

FC Botoşani anunţă transferul fundaşului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roş-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oţelul Galaţi, FCSB, Hapoel Haifa şi Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe „Municipal” pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menţinerea în elita fotbalului din România.

Mult succes, Andrei! Abia aşteptăm să te revedem pe teren, de partea noastră!”, au anunţat cei de la Botoşani.

  • În vârstă de 29 de ani, Andrei Miron a strâns 13 apariţii în actualul sezon în tricoul lui U Cluj, în Superligă şi Cupa României, reuşind să marcheze un gol, chiar în meciul contra celor de la FC Botoşani.

Iar la scurt timp, moldoveni au anunţat că au reuşit să îl transfere şi pe Ioan Filip, care tocmai a reziliat cu U Cluj.

”Bine ai venit, Ioan Filip!

FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului defensiv Ioan Filip, jucător cu experienţă la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen (Ungaria), Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj.

Pe această cale, dorim să îi urăm noului nostru jucător un călduros „La mulţi ani!”,  cu ocazia zilei onomastice, şi mult succes alături de noi!”, a fost al doilea anunţ făcut de FC Botoşani. 

  • Ioan Filip a jucat de-a lungul carierei la Bihor Oradea, Minerul Ştei, Luceafărul Băile Felix, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen, Dinamo, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: fc botoşaniioan filipmiron 

viewscnt
Articole similare