Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

OFICIAL | Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an şi jumătate, informează, duminică, gruparea giuleşteană.

În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB.

Damjan şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019).

Cum a explicat MM Stoica plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre plecarea lui Damjan Djokovic şi a precizat jucătorul care îl va înlocui la FCSB. Oficialul echipei a reamintit şi strategia patronului Gigi Becai, care are nevoie în permanenţă de jucători tineri pe care să îi poată vinde pe sume foarte mari.

„Îl schimbăm pe Djokovic cu un jucător care evoluează pe aceeaşi poziţie. Vorbim despre Baba Alhassan, un jucător mult mai tânăr, cu perspective, un alt tip de jucător. Djokovic e un fotbalist cu mare experienţă, e o mare încântare să-l urmăreşti. Depinde de sistem, are un stâng foarte bun şi ştie foarte bine să acopere terenul. Peste tot pe unde a fost, el a jucat.

La noi Gigi vrea să vadă şi alţi jucători. E om de afaceri până la urmă Gigi. Şi pe lângă faptul că vrea performanţă, a doua sursă de venit e vânzarea de jucători şi ştim că vinde foarte bine. E logic că nu o să vinzi un jucător care face 34 de ani. Mai bine îl vinzi pe Lixandru care face 23”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: djokovicrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare