Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Botoşani

OFICIAL | Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Bogdan Andone a acceptat propunerea echipei FC Botoşani şi a revenit în Superligă.

Lui Bogdan Andone nu îi este frică de situaţia grea de la Botoşani şi a acceptat propunerea moldovenilor revenind astfel în Superligă!

FC Botoşani are un antrenor după pauza de iarnă

Pentru a forţa salvarea de la retrogradare în 2024, finanţatorul Valeriu Iftime a căutat un antrenor principal cu acte-n regulă şi s-a orientat către Bogdan Andone, cu care a şi bătut palma.

”Bine ai venit, Bogdan Andone!

FC Botoşani anunţă numirea lui Bogdan Ioan Andone la cârma băncii tehnice a echipei, după ce a pregătit-o ultima dată pe Apollon Limassol (Cipru). În trecut, acesta a mai antrenat echipe precum FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari şi Poli Timişoara.

Pe această cale, îi urăm noului nostru antrenor principal un călduros „La mulţi ani!”, multă sănătate şi putere de muncă, atât cu ocazia zilei de naştere, cât şi cu ocazia zilei sale onomastice!”, a fost anunţul postat de clubul din Moldova. 

FC Botoşani se află într-o situaţie critică în clasament. Moldovenii au o singură victorie în 21 de etape disputate în campionat şi speră să se salveze de la retrogradare.

FC Botoşani va începe anul 2024 cu un meci dificil pe teren propriu, împotriva lui CFR Cluj, echipa de pe locul doi. 

Noul antrenor a primit mână liberă de la Valeriu Iftime, iar noul antrenor al moldovenilor îşi va structura lotul aşa cum consideră pentru a încerca salvarea echipei de la retrogradare.

La capitolul achiziţii, ProSport a informat în zilele trecute că pe lista lui FC Botoşani se află Andrei Miron şi Ioan Filip.

Afla mai multe despre: bogdan andonefc botoşaniantrenor 

viewscnt
Articole similare