Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e decis să scape de un fotbalist cu cotă de la FCSB! MM Stoica nu se poate opune: "Nu ţin minte să se fi sucit vreodată"

Gigi Becali e decis să scape de un fotbalist cu cotă de la FCSB! MM Stoica nu se poate opune: "Nu ţin minte să se fi sucit vreodată"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este de neclintit în faţa deciziei de a-l vinde pe singurul atacant central veritabil al echipei. Viziunea finanţatorului a fost redată de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie.

MM Stoica recunoaşte că Gigi Becali nu mai poate fi oprit. FCSB vinde în pierdere un fotbalist

La FCSB s-a decis ca Damjan Djokovic, Cristi Ganea, Andrea Compagno şi Dorin Rotariu să nu mai facă parte din planurile echipei. Mai mult, Gigi Becali este dispus să-l vândă în pierdere pe atacantul central italian, pentru care a plătit peste 1.5 milioane de euro. 

Afaceristul e dispus să-l dea pentru doar 500.000 de euro, iar plecarea lui Compagno de la FCSB este iminentă, chiar în zilele următoare. 

La Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre felul în care a gândit Gigi Becali cedarea atacantului. 

"Da (n.r. - a văzut ce a declarat Gigi Becali), că pleacă Compagno. Gigi face calculul aşa: 500.000 plus salariul pe doi ani şi jumătate. Nu ţin minte să se fi sucit cu vreun jucător vreodată. 

Uite, spre exemplu, Djokovic. Mi-a plăcut, să zicem că nu mai era în viziunea nimănui titular clar, dar era un jucător care ne putea ajuta mult. Dacă Gigi a zis că nu-l mai vrea, el dă banii, indiferent de cât de mult vrei să-l convingi. 

Înţelegi de ce intră la TV după meci şi îi face zob pe jucători? Să formulez altfel. Cu ce ajuţi un jucător, cu ce ajuţi clubul dacă-l critici vehement? Eu i-am spus lui Gigi: <<Orice spui este preluat>>. 

Mi-a trimis Vulturar un jucător, îl ştiam după nume, am căutat şi ce am găsit? Că a avut o accidentare gravă şi era în pericol să nu mai joace fotbal. Aşa cauţi, a ieşit şi l-a criticat. 

Gigi nu e omul care să-şi cenzureze emoţiile. A spus omul clar să nu mai fie sunat şi nu mai vorbea. Nu sună el la emisiuni", declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Andrea Compagno ar fi în atenţia celor de la Bari, din Serie B, iar interes ar fi şi din MLS, de la New York City FC.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagnotransfer andrea compagnomm stoica 

viewscnt
Articole similare