Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat la fotbalistul în care a avut mare încredere

OUT de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat la fotbalistul în care a avut mare încredere
Comentarii

Mijlocaşul sloven Jasmin Kurtic şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, a anunţat, vineri, clubul craiovean.

OUT de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea şi l-a dat afară pe fotbalistul în care a avut mare încredere

Slovenul era egitimat la Universitatea Craiova din 8 auigust 2023.

Anterior, el a mai evoluat la formaţii precum Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL şi PAOK Salonic.

„Universitatea Craiova şi mijlocaşul sloven Jasmin Kurtic au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Mult succes în continuare!”, a anunţat clubul pe conturile oficiale.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Jasmin Kurtic, potrivit Transfermarkt.com

Slab pentru unii, perfect pentru alţii! Dinamo, interesată de un jucător al Universităţii Craiova

Se anunţă o remaniere serioasă a lotului şi la Universitatea Craiova, cu cinci jucători în fruntea ”listei negre”.

Universitatea Craiova a avut o primă parte de sezon, în Superligă, exact aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 10 ani: cu foarte multe fluctuaţii de formă, cu meciuri foarte bune când te aşteptai mai puţin şi cu dezamăgiri totale atunci când le era lumea mai dragă.

Cei cinci jucători de care Universitatea Craiova vrea să se despartă cât de curând sunt Florin Borţa, Ante Roguljic, David Sala şi Jean-Baptiste Mendy.

Conform gsp.ro, mijlocaşul croat Ante Roguljic ar putea ajunge chiar la Dinamo Bucureşti, acolo unde este antrenor conaţionalul său, Zeljko Kopic.

Impresarii jucătorului l-ar fi îndreptate pe jucător către Dinamo, acolo unde, cel mai probabil, va juca mult mai mult decât a făcut-o la Universitatea Craiova.

Ante Roguljic a sosit la Universitatea Craiova în toamna anului 2021. Din păcate, problemele medicale nu i-au permis să evolueze mai mult pentru olteni.

Afla mai multe despre: jasmin kurticuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare