Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, un car de nervi la conferinţa de presă: „Nu putem continua aşa, nu pot accepta!”

Marius Şumudică, un car de nervi la conferinţa de presă: „Nu putem continua aşa, nu pot accepta!”

Stranieri

Comentarii

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a terminat la egalitate, scor 2-2, duelul cu Pendiskor.

Marius Şumudică a fost furios la conferinţa de presă după un nou egal obţinut de Gaziantep

Gaziantep a condus cu 2-0, dar a fost egalata şi a ratat din nou cele 3 puncte. La conferinţa de presă ulterioară, tehnicianul român a răbufnit şi le-a atras atenţia jucătorilor săi.

„Nu ştiu ce să zic. Le-am oferit punctele pe tavă adversarilor. La fel ca în meciul cu Adana, pierdem puncte de la 0-2. Azi am primit două goluri în trei minute. Prima dată a fost un accident, acum nu mai putem spune asta!

Nici nu vreau să discut prea mult, sunt prea înfierbântat. Nu pot accepta aşa ceva! Am avut 2-0! Adversarul ar fi trebuit să vadă un cartonaş roşu, dar nu este o scuză. 

Trebuie să fructificăm ocaziile avute. Ar fi trebuit să avem 24 de puncte în acest moment. Nu putem continua cu aceleaşi greşeli în meciurile de pe teren propriu. 

La 2-0 le-am transmis să meargă în atac, să păstreze ritmul. Jucătorii se retrăgeau. N-am înţeles asta”, a spus Marius Şumudică într-o conferinţă de presă. 

Dramă totală pentru Marius Şumudică! Gaziantep, egalată pe finalul partidei

Mijlocaşul Denis Drăguş a marcat un gol, iar Alexandru Maxim a oferit o pasă de gol, vineri, în remiza echipei Gaziantepspor, antrenată de Marius Şumudică, scor 2-2, cu Pendiskor, în etapa a 19-a a campionatului Turciei.

Drăguş, care a fost integralist, a marcat în minutul 12, iar Maxim, care a jucat până în minutul 85, a oferit o pasă de gol lui Ozcicek, în minutul 49.

Însă, echipa lui Şumudică a fost egalată de Pendikspor printr-un penalti transformat de Ozturk, în minutul 77, şi de Yardimci (88).

La Gaziantep şi portarul Florin Niţă a fost integralist.

În clasament, Gaziantep ocupă locul 12, cu 20 de puncte, iar Pendikspor este pe 19, cu 15 puncte.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare