Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Ciolacu este contrariat de rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua! Ce urmează să facă premierul, cu concluziile în faţă

Marcel Ciolacu este contrariat de rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua! Ce urmează să facă premierul, cu concluziile în faţă

FCSB

Comentarii

Premierul Marcel Ciolacu a primit concluziile Corpului de Control dispus la CSA Steaua Bucureşti. După jumătate de an de aşteptare, rezultatele nu l-au mulţumit, iar în perioada următoare cere alte măsuri.

Raportul venit după jumătate de an "nu l-a încântat" pe Marcel Ciolacu! Concluziile Corpului de Control la CSA Steaua

În iulie 2023, în perioada în care FCSB a negociat "la sânge" cu CSA pentru a pătrunde pe Stadionul Steaua, Marcel Ciolacu a intervenit pentru ca echipa finanţată de Gigi Becali să poată găzdui meciuri în Ghencea

Mai mult, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a dispus verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, perioada vizată fiind de la 1 ianuarie 2023. 

Tot în acea perioadă, premierul l-a contrat pe Florin Talpan pentru activitatea pe care prestat-o în numele CSA Steaua. 

La jumătate de an de la dispunerea Corpului de Control la CSA Steaua Bucureşti, Libertatea notează că verificările nu l-au mulţumit pe premierul României. 

Politicianul este contrariat de superficialitatea analizei. El consideră că verificările Corpului de Control nu au fost potrivite. 

"Premierul are concluziile preliminare ale raportului Corpului de Control şi nu este mulţumit. La Steaua au verificat doar ceva punctual, ceea ce nu l-a încântat", spun surse pentru Libertatea. 

Premierul Marcel Ciolacu îşi doreşte noi măsuri din acest moment, după ce Corpul de Control s-a întors de la CSA Steaua fără rezultatele aşteptate, mai notează sursa citată. 

Marcel Ciolacu recunoştea unul dintre motivele pentru care a trimis Corpul de Control la Steaua

Întrebat în vară dacă Florin Talpan şi-a depăşit atribuţiile de jurist la CSA Steaua, Marcel Ciolacu a răspuns:

"Nu cunosc detalii, de aceea am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru ca să vă pot răspunde aplicat la întrebări. (…) Cred că am fost suficient de clar. Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât.

Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească", spunea Marcel Ciolacu, în iulie 2023, în plină dispută Steaua - FCSB

Afla mai multe despre: corp de control csa steauamarcel ciolacu csa steauafcsb steauamarcel ciolacu 

viewscnt
Articole similare