Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îl las să plece, ce Dumnezeu!”. Mircea Rednic se opune plecării lui Rareş Pop la Rapid

”Nu îl las să plece, ce Dumnezeu!”. Mircea Rednic se opune plecării lui Rareş Pop la Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Rareş Pop (18 ani) este dorit de Rapid, care a făcut o ofertă de 600.000 de euro!

Rareş Pop de la UTA Arad este unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători români ai momentului, iar în acest moment este disputat de două mari rivale din Superliga.

La 18 ani, Pop a făcut senzaţie în multe partide disputate în tricoul arădenilor şi a fost remarcat imediat de forţele campionatului. Rapid Bucureşti şi FCSB şi-l doresc pe Rareş, considerat o adevărată perlă a naţionalei sub 19 ani.

Rareş Pop, dorit de Rapid. Rednic se opune

Rareş Pop (18 ani) este dorit de Rapid, care a făcut o ofertă de 600.000 de euro. Mircea Rednic, antrenorul jucătorului, se opune transferului având în vedere suma oferită de Dan Şucu!

„Oferta despre care s-a scris prin ziare… Păi Rareş e de 600 de mii?….Adică tu, Rapid, ai dat pentru Borza 800 de mii, care e un fundaş şi pentru Rareş mai puţin? Mă agăţ eu de el, nici până la poartă nu ajunge. Nu îl las să plece, ce Dumnezeu!”, a fost mesajul clar al antrenorului de la UTA.

  • Rareş Pop a debutat în Superliga la 16 ani, pe finalul sezonului 2021-2022 şi a strâns între timp 49 de meciuri, în care a înscris de şase ori şi a reuşit patru pase decisive.

Mijlocaşul a atras deja atenţia mai multor echipe din ţară, dar nu numai. Chiar Dinamo Kiev, ar fi interesată de serviciile tânărului jucător al bănăţenilor. Cu 6 goluri şi 4 pase decisive, în 49 de meciuri, Pop a atras atenţia mai multor echipe, chiar şi a Rapidului.

Afla mai multe despre: mircea rednicrareş poputarapid 

viewscnt
Articole similare