Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost deranjat când dădeam din mâini”. Chipciu, despre relaţia cu Ioan Ovidiu Sabău | EXCLUSIV

”A fost deranjat când dădeam din mâini”. Chipciu, despre relaţia cu Ioan Ovidiu Sabău | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Unul dintre oamenii de bază de la U Cluj, Alex Chipciu (34 de ani), a vorbit despre Ioan Ovidiu Sabău.

Chipciu, despre Ioan Ovidiu Sabău

Jucătorul care a revenit în România la rivala "Şepcilor roşii", CFR Cluj, în 2020 impresionează şi la vârsta de 34 de ani în Superliga. În acest sezon, Alexandru Chipciu a bifat 19 prezenţe în campionat pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, a marcat patru goluri şi a oferit patru pase decisive.

Chipciu a jucat şi în Cupa României, competiţie în care a bifat cele trei meciuri din faza grupelor în care a înscris un gol, împotriva celor de la CSA Steaua.

Venirea la U Cluj pare că îi prieşte lui Chipciu, care se simte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău pentru are are doar cuvinte de laudă.

”Jucători cu personalitate de la noi se şi antrenează, adică la modul că suntem cu experienţă sau datorită experienţei. Suntem normali, antrenabili, ne place să ascultăm antrenorul, cred că de asta am şi avut rezultate bune pe care le am avut până acum.

Şi domnul Sabău a avut un mare merit în a gestiona personalitatea noastră şi faptul că face parte din Generaţia de Aur, a îmbinat perfect treaba asta. 

Şi dacă a fost deranjat de noi în anumite momente dacă dădeam din mâini, cumva a ştiut să gestioneze treaba asta, să ne lase că noi, dar să faca ca dumnealui. Asta e un mare plus pentru domnul Sabău şi pentru fotbalul românesc că s-a întors în Liga 1”, a declarat Chipciu pentru Orange Sport. 

Alex Chipciu, reverenţă în faţa unui fotbalist din Superliga: "Aş vrea să fie mai mulţi jucători cum e el. E o bucurie pentru mine când dă goluri" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: chipciuu clujioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare