Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini, replică subtilă pentru Konoplyanka. Cum l-a pus la punct după scandalul provocat de fostul jucător de la CFR

Mandorlini, replică subtilă pentru Konoplyanka. Cum l-a pus la punct după scandalul provocat de fostul jucător de la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Yevhen Konoplyanka, 34 de ani, a rezistat la CFR Cluj doar cinci luni.

Yevhen Konoplyanka, pus la punct de Mandorlini. Ce mesaj a avut antrenorul pentru fostul jucător de la CFR

Yevhen Konoplyanka, fotbalistul cu 87 de meciuri pentru naţionala Ucrainei, a fost folosit în doar cinci partide de către Andrea Mandorlini şi a bifat 54 de minute în tricoul ardelenilor.

Întrebat despre Yevhen Konoplyanka, Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că îi doreşte mult noroc fostul său elev şi să demonstreze la noua echipă ce nu a reuşit în Gruia, semn că a fost nemulţumit de jucător. 

”(n.r. despre Konoplyanka) Cred că e uşor să vorbeşti după... Eu îi doresc sincer tot norocul pe care nu l-a avut aici. În afară să vorbeşti, trebuie să demonstezi când e momentul. Nu am nimic altceva de adaugat.

Îi doresc mult noroc, din partea mea nu există discuţii, sa demonstreze acolo ce nu a deomonstrat aici”, a declarat Mandorlini.

Venit gratis la CFR de la Cracovia, în vara trecută, internaţionalul ucrainean cu 87 de selecţii şi 21 de goluri a rămas doar cinci luni la Cluj.

Suporterii lui CFR Cluj nu sunt de acord cu plecarea lui Yevgen Konoplyanka

Mulţi dintre suporterii lui CFR Cluj au fost nemulţumiţi de faptul că Yevgen Konoplyanka a plecat de la echipă. Aceştia consideră că fotbalistul nu a fost folosit cât ar fi trebuit pentru a-şi arăta calităţile.

”Este imposibil de explicat de ce nu i s-au acordat minute de joc acestui fotbalist cu o valoare mult peste SuperLigă. Nu ai cum să uiţi fotbalul având 87 de selecţii în naţionala Ucrainei, de două ori finalist Europa League cu două echipe diferite şi câştigător Europa League”

”Merită să joace mai mult”

”La un club civilizat pleca şi persoana care l-a adus. Nu ştiu cine e mai incompetent. Agentul care a văzut fotbalist în acest refugiat sau patronul care a fost de acord”

”Doar despărţiri vedem şi eşecuri. Doar alţii transferă”

”Sunaţi-l pe Iuliu Mureşan ca vă spune el de unde să aduceţi jucători”

”Dar nici nu a primit şansa de a juca...”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ioan Varga a trecut de la „va fi arma noastră secretă” la „o dezamăgire uriaşă”

Recent, Varga l-a descris pe Konoplyanka drept „o dezamăgire uriaşă”. 

„A fost pariul meu, dar, din păcate, l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci în care antrenorul vrea să te bage să spui că te doare piciorul, că te înţeapă nu ştiu ce. Probabil nu mai are chef de fotbal. E subiect închis, ne vom despărţi la iarnă”, a adăugat conducătorul CFR-ului pentru Fanatik. 

A fost o schimbare radicală de discurs, după ce în noiembrie Varga spunea că „nu se pune problema ca el să îmi fie o ţeapă ca Baptista”. „Vă asigur că în play-off o să fie arma noastră secretă”, mai afirma patronul CFR-ului despre Konoplyanka.

Afla mai multe despre: yevhen konoplyankacfr clujandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare