Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce job a avut Emil Grădinescu înainte de a fi comentator! A lucrat 7 ani într-un alt domeniu. Dezvăluiri despre viaţa sa, la SportCast cu Sile | EXCLUSIV

Ce job a avut Emil Grădinescu înainte de a fi comentator! A lucrat 7 ani într-un alt domeniu. Dezvăluiri despre viaţa sa, la SportCast cu Sile | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Emil Grădinescu, unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi din România, a fost invitat la SportCast cu Sile. Timp de o oră şi jumătate, comentatorul Orange Sport a oferit detalii din viaţa sa şi a rememorat, printre altele, perioada facultăţii, primul job şi trecerea spre televiziune.

Emil Grădinescu şi-a povestit viaţa la SportCast cu Sile. A lucrat ca economist înainte de a fi comentator

Premiat de Asociaţia Presei Sportive şi ales comentatorul anului în cinci rânduri de TV Mania, Emil Grădinescu a comentat sute de meciuri de fotbal, din campionatul intern, Champions League, EURO, Cupa Mondială şi Jocurile Olimpice. Recent, Emil Grădinescu a fost "vocea" suporterilor FCSB, într-un dialog cu Gigi Becali, în studioul Orange Sport. 

Absolvent al Colegiului Naţional "B.P. Hasdeu" Buzau şi al Facultăţii de Cibernetică, Emil Grădinescu a avut iniţial un job într-un alt domeniu, timp de şapte ani. 

Înainte de a face pasul spre televiziune, el a fost economist, iar în anii '80 a avut oportunitatea să-i cunoască pe fotbaliştii de la Steaua Bucureşti, chiar de la locul de muncă. 

"Eram economist la APACA şi oamenii de la Steaua mai veneau din când în când să se îmbrace acolo şi normal că îi 'miroseam' imediat, era ceva în aer (n.r. - râde). 

Simţeam că e ceva şi dădeam buzna în curte. Am stat de vorbă pe bordură cu Piţurcă vreo oră cred, mi-a plăcut de el, era apropiat, sincer. Am stat de vorbă cu Hagi pe bancă. Jucase cu Inter şi bătuse Sportul Studenţesc cu 1-0, gol Mircea Sandu, din şutul respins al lui Hagi. 

Multe poveşti frumoase şi chiar ziceam <<Uite, bă, stau de vorbă cu unul de pe stradă, dar stau şi îi povestesc, nu sunt...>>. 

Da, eram economist la APACA. Nu primeam haine, ci cumpăram, nu primeam discount. Nu erau scumpe oricum faţă de ce calitate aveau. Se lucra numai cu firme mari, cum era moda atunci şi era mare bătaie pe ele", a declarat Emil Grădinescu la SportCast cu Sile, în dialogul cu Silviu Tudor Samuilă. 

Emil Grădinescu a făcut primii bani chiar din timpul facultăţii, atunci când şi-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. 

"Eram la facultate şi ne întreţineam destul de bine din cântat. Recunosc, am cântat la nunţi, am făcut bani buni. Eu eram la tobe, ceilalţi erau mai buni la celelalte instrumente. Ştiu şi la clape. La tobe chiar pregătesc ceva şi acum", a mai spus comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu

VIDEO | Emil Grădinescu, la tobe, una dintre pasiunile sale

VIDEO | Emil Grădinescu, la SportCast cu Sile: viaţa sa, pasiunile, familia şi comentariul sportiv

Afla mai multe despre: emil gradinescuemil gradinescu comentatoremil gradinescu tv 

viewscnt
Articole similare