Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Grădinescu, direct după ce Phelipe şi Alhassan n-au jucat contra FCSB! "Hai să nu ne ascundem după vorbe. Sunt în stare de orice"

Emil Grădinescu, direct după ce Phelipe şi Alhassan n-au jucat contra FCSB! "Hai să nu ne ascundem după vorbe. Sunt în stare de orice"

FCSB

Comentarii

FCSB i-a transferat pe doi dintre cei mai interesanţi jucători străini din Superliga, Luis Phelipe (22 de ani) şi Baba Alhassan (23 de ani), însă aceştia n-au jucat contra viitoarei echipe, în etapele din finalul anului. Comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, a venit cu versiunea sa, în ciuda motivelor invocate în ultimele zile.

După Baba Alhassan, nici Luis Phelipe n-a intrat pe teren pentru a juca împotriva FCSB

FCSB s-a înţeles pentru transferurile lui Baba Alhassan, de la Hermannstadt, şi Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, echipele pe care FCSB le-a înfruntat în ultimele două etape ale anului, în Superliga. 

După ce părţile s-au înţeles pentru mutări, ghanezul de la Sibiu a acuzat accidentarea din meciul cu Craiova şi a lipsit din înfrângerea echipei sale, scor 0-3, în timp ce Leo Grozavu a dezvăluit că brazilianul de la Iaşi i-a cerut să plece în vacanţă

"Din ce am văzut jucătorii au cerut să intre în vacanţă să nu joace contra lor. Probabil s-au gândit că dacă jucau prost, se întâmpla vreun autogol, vreun penalty, lumea se gândea la alte lucruri. 

La cum suntem noi, imediat să aruncăm cu noroi în oameni... Alhassan am înţeles că a fost şi accidentat", a declarat fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Totuşi, acestuia i-a fost amintit episodul în care a fost implicat Vlad Chiricheş, care a jucat contra FCSB, în 2012, deşi Gigi Becali parafase transferul de la Pandurii Târgu Jiu. 

A fost momentul în care comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, a intervenit şi a făcut o comparaţie între jucători. 

El a considerat că Phelipe şi Alhassan n-au vrut să-şi asume riscuri în relaţia pe care o vor avea cu FCSB şi au preferat să rămână pe lângă, pentru a avea un început liniştit la echipa bucureşteană. 

"Hai să nu ne ascundem după vorbe. La Chiricheş a fost vorba despre valoarea lui, ştia că e impecabil şi nu a avut nicio emoţie, pe când Phelipe şi Alhassan au prins 'castana' asta şi au zis <<domnule, nu trebuie să-i supărăm pe Becali, pe...>> Sunt în stare de orice să prindă echipa", a declarat Emil Grădinescu. 

Afla mai multe despre: emil gradinescubaba alhassanluis phelipetransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare