Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a înregistrat audio un fotbalist pentru a afla un lucru şocant: "Ce au făcut a fost ceva mizerabil". Replică după ultima acuzaţie

MM Stoica a înregistrat audio un fotbalist pentru a afla un lucru şocant: "Ce au făcut a fost ceva mizerabil". Replică după ultima acuzaţie

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, susţine că gruparea pe care o reprezintă a procedat corect în privinţa transferului lui Baba Alhassan (23 de ani), de la Hermannstadt. În schimb, conducătorul a făcut trimitere la cazul controversat al lui Cristian Bălgrădean (35 de ani).

Fotbalistul care l-a revoltat pe MM Stoica: "E singura dată în viaţa mea când am înregistrat pe cineva"

FCSB l-a transferat pe Baba Alhassan (23 de ani), de la Hermannstadt, iar accidentarea suferită de ghanez înaintea meciului direct a fost prilej de speculaţii. Mihai Stoica a transmis că mijlocaşul are o problemă medicală şi că insinuarea de blat făcută de Sorin Cârţu nu are acoperire. 

"Se poate face chestia asta (n.r. - transferul) şi fără să se anunţe, da. A ieşit accidentat la ultimul meci de acasă, cu Craiova", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

"Lui Bălgrădean, Copilu Marian i-a spus: 'Nu le spune că ai semnat, rămâne între noi'"

Conducătorul susţine că FCSB a jucat cu cărţile pe faţă, spre deosebire de felul în care CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Bălgrădean, în 2020. La acel moment, portarul era în ultimele şase luni de contract, regulamentar se putea înţelege cu o altă echipă, însă Marian Copilu, ex-preşedintele din Gruia, i-a transmis să nu anunţe vestea în clubul lui Gigi Becali. 

După ce Cristian Bălgrădean a gafat în FC Botoşani - FCSB 2-2, MM Stoica a trecut la bănuieli

"Lui Bălgrădean, Copilu Marian i-a spus <<Nu le spune că ai semnat, rămâne între noi>> şi Bălgrădean a venit şi a apărat la Botoşani, am făcut 2-2 şi a greşit flagrant la un gol. 

Eu am aflat întâmplător după meciul ăla şi i-am spus. E singura dată în viaţa mea când am înregistrat pe cineva, pentru că eram revoltat. La ce mod... Eu l-am adus pe Bălgrădean, se plimba pe stradă, că-l dădea Chiajna afară. Gigi voia portar şi începuse lumea să-i trimită lui Gigi portari. 

Atunci eu l-am sunat şi mi-a spus <<Presidente, voiam să-ţi spun, dar mi-a zis să nu spun>>. Bine, cred că mi-a spus 'vroiam'. Cu aia trebuia mers la comisia de etică şi luate măsuri, dar cine să ia măsuri? Ia-l pe om, îl strângi cu uşa, ia înregistrarea.

Regulamentar puteau să facă transferul, era în ultimele şase luni, dar ce au făcut a fost ceva mizerabil, cel mai urât lucru întâmplat vreodată, cel puţin mie", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mm stoicacristian balgradeanbaba alhassansorin cartutransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare