Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acum îmi explic preţul lui Baba Alhassan!”. Sorin Cârţu trimite ”săgeţi” către Gigi Becali şi strategia sa de transferuri

”Acum îmi explic preţul lui Baba Alhassan!”. Sorin Cârţu trimite ”săgeţi” către Gigi Becali şi strategia sa de transferuri

Fotbal

Comentarii

Rivalii din Superligă dezapreciază strategia de transferuri a lui Gigi Becali, de a anunţa anumite mutări chiar în preajma meciurilor contra echipelor de unde a ”cules” fotbaliştii.

Sorin Cârţu a ridicat multe semne de întrebare, după ce a observat că FCSB a anunţat transferurile lui Baba Alhassan şi Luiz Phelipe, de la ultimele două adversare din Superligă, în 2023.

Ce vrea să sugereze, oare, Sorin Cârţu? :)

Mai în glumă, mai în serios, Sorin Cârţu a afirmat că înţelege acum preţul lui Baba Alhassan de transfer, după ce mijlocaşul a refuzat să joace contra FCSB-ului, în această rundă, iar roş-albaştrii au defilat, într-un succes concludent, scor 3-0.

Mai exact, în trecutul apropiat, Hermannstadt era dispusă să-l cedeze pe Baba Alhassan la Universitatea Craiova pentru aproximativ 400.000 de euro, iar acum l-a vândut la FCSB, lui Gigi Becali, pentru 600.000 de euro, fără ca între cele două perioade mijlocaşul să fi strălucit. O situaţie destul de curioasă pentru legenda oltenilor.

Strategie a lui Gigi sau pur şi simplu întâmplare? Baba Alhassan se transferă la FCSB, joacă bine-merci cu Universitatea Craiova, îi bate pe Universitatea Craiova, nu mai joacă împotriva FCSB…

După aceea… Luis Phelipe… Joacă în meciul cu Universitatea Craiova, mă rog, nu a jucat el grozav… Etapa viitoare, la fel. Jucător transferat de Gigi, nu va juca împotriva FCSB, a anunţat deja Leo Grozavu. Pleacă în vacanţă.

Nu ştiu ce să spun… Aşa, dacă aş fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, şi îmi explic acum preţul pe Baba Alhassan… Eu ştiu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro. Şi noi nu am vrut să dăm banii ăia.

Ştii că a mai fost o discuţie anul trecut. Şi ni-l dădeau cu vreo 400 de mii. Dacă aş fi răutăcios, dar nu sunt, aş spune că înţeleg preţul mai mare plătit de FCSB”, a declarat Sorin Cârţu, conform fantatik.ro.

Afla mai multe despre: sorin cartubaba alhassangigi becali 

viewscnt
Articole similare