Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, dorit de un gigant din Serie A! Fundaşul naţionalei poate prinde transferul carierei chiar în pauza de iarnă

Radu Drăguşin, dorit de un gigant din Serie A! Fundaşul naţionalei poate prinde transferul carierei chiar în pauza de iarnă

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin este cel mai în vogă fotbalist român al momentului.

Radu Drăguşin este dorit de un gigant din Serie A! Fundaşul naţionalei poate prinde transferul carierei chiar în pauza de iarnă

Fundaşul de la Genoa este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa, iar marele transfer ar putea avea loc chiar în această iarnă. După ce presa din Anglia a scris că Drăguşin este dorit de Tottenham şi Newcastle, iată că a venit rândul jurnaliştilor din Italia să anunţe un nou posibil transfer.

Este vorba despre AS Roma, un club de mare tradiţie şi importanţă în fotbalul italian. Formaţia lui Jose Mourinho are nevoie de un fundaş central pentru a întări compartimentul defensiv, iar Radu Drăguşin este una dintre soluţii.

„Atâtea telefoane, contacte, dar nicio ofertă concretă. Dorinţa grupării noastre e să nu-l cedeze pe Drăguşin. Dacă apare o propunere clară, atunci va fi analizată de conducere. Va conta şi opinia jucătorului”, a declarat Marco Ottolini, directorul sportiv de la Genoa.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit Transfermarkt.com

Barcelona se gândeşte şi ea serios la Radu Drăguşin

”Clubul ar putea pune mâna pe unul dintre cei mai buni fundaşi centrali ai momentului. Bineînţeles, preţul lui, ca şi cel al tuturor jucătorilor căutaţi de Barca, acţionează împotriva intereselor clubului.

Radu Drăguşin este evaluat la 25.000.000 de euro. Un preţ relativ accesibil, sau poate că nu.

Potrivit jurnalistului italian Matteo Moretto, catalanii nu au avut niciun contact cu Genoa. Deocamdată, Barca vrea să aştepte cel mai bun moment pentru a-l aborda pe Radu Drăguşin, din moment ce nu este nicio urgenţă.

Cu toate acestea, această situaţie poate pune piedici la transfer”, a anunţat ”e-noticies”.

Afla mai multe despre: radu dragusinas romaserie a 

viewscnt
Articole similare