Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ratări mari, incredibil!". Florin Pârvu a anunţat schimbări în lot după înfrângerea cu FCU Craiova: "Ridicăm nivelul în special pe zona ofensivă"

"Ratări mari, incredibil!". Florin Pârvu a anunţat schimbări în lot după înfrângerea cu FCU Craiova: "Ridicăm nivelul în special pe zona ofensivă"

Petrolul

Comentarii

Antrenorul de la Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu, a transmis că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi pentru interpretarea tactică din înfrângerea cu FCU Craiova 1948. În mercato, prahovenii se vor întări, mai ales în compartimentul ofensiv.

Florin Pârvu a anunţat schimbările de la Petrolul imediat după înfrângerea cu FCU Craiova 1948

FCU Craiova a învins marţi, pe teren propriu, scor 2-0, echipa Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă.

Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea, când Blănuţă a marcat cu spatele la poartă, iar de-a lungul celor 90 de minute au existat alte ratări mari. 

"Eu zic că am pregătit bine jocul şi e frustrant să pierzi un asemenea joc, mai ales că am controlat jocul, am avut ocazii mari de tot. Cu Rapid am spus că l-am făcut mare pe Moldovan şi merită să fie la naţională, în seara asta l-am făcut mare pe Gurău. 

E frustrant, suntem dezamăgiţi după un asemenea joc. Nu am ce să le reproşez. Nu reuşim să înscriem din situaţii nu clare, foarte clare. Ca joc nu am cum să le reproşez, ca interpretare a planului de joc. În seara asta ne-a lipsit golul, am făcut poartarii adersarilor mari. Suntem dezamăgiţi că încheiem anul cu un egal, dar urmează cantonamentul unde trebuie să muncim mult şi urmează un an în care se joacă orice. 

A fost acea desincronizare în apărare şi Achim a reuşit să marcheze, dar nu putem spune că a fost dominarea lor, că a fost un joc deschis în care am venit să jucăm fotbal. Am avut ratări mari, incredibil! 

Am aşteptat să terminăm ultimul meci, vom avea o întâlnire şi cu siguranţă vor fi ceva schimbări, să ridicăm nivelul în special pe zona ofensivă", a declarat Florin Pârvu, după înfrângerea din Bănie. 

Afla mai multe despre: florin parvufcu craiova petrolulflorin parvu petrolul 

viewscnt
Articole similare