Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pregăteşte trei transferuri uriaşe în pauza de iarnă! Nume sonore alese de Andrei Nicolescu pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo pregăteşte trei transferuri uriaşe în pauza de iarnă! Nume sonore alese de Andrei Nicolescu pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut parte de un sezon foarte modest până acum, iar obiectivul principal este salvarea de la retrogradare.

Dinamo pregăteşte trei transferuri uriaşe în pauza de iarnă! Nume mari alese de Andrei Nicolescu pentru salvarea de la retrogradare

După victoria cu FC Botoşani, scor 2-0, dinamoviştii se vor concentra pe meciul de final de an cu FC Voluntari, după care urmează pauza de iarnă. Andrei Nicolescu, preşedintele clubului, îşi doreşte să aducă 3 nume importante la Dinamo pentru a se asigură că echipa reuşeşte să rămână în Liga 1.

Concret, Dinamo vrea să îi transfere pe Florin Andone, Ronaldo Deaconu şi Ionuţ Nedelcearu în această pauză de iarnă, anunţă Fanatik.

Florin Andone evoluează actualmente la CD Eldense, club din liga a doua spaniolă, însă ar fi tentat să ajungă în România pentru a putea spera la EURO 2024. De altfel, atacantul a fost în discuţii şi cu cei de la Rapid în vară, dar atunci nu s-a concretizat transferul.

Ronaldo Deaconu şi Ionuţ Nedelcearu sunt celelalte ţinte ale dinamoviştilor. Mijlocaşul joacă în prima ligă din Polonia, dar o revenire în Superligă i-ar surâde, mai ales dacă Dinamo îi propune un salariu consistent.

Ca şi în cazul lui Florin Andone, Ionuţ Nedelcearu, fundaşul lui Palermo, speră să fie în atenţia lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, iar o mutare la Dinamo l-ar apropia de acest obiectiv.

  • După 20 de etape din actualul sezon al Superligii, Dinamo ocupă locul 15, cu 13 puncte adunate
 

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescutransferuri 

viewscnt
Articole similare