Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai sunt blaturi în România". MM Stoica susţine că există o altă formă prin care meciul să fie dat | EXCLUSIV

"Nu mai sunt blaturi în România". MM Stoica susţine că există o altă formă prin care meciul să fie dat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După meciul FCSB - Hermannstadt, scor 3-0, câştigat de către gazde mai clar decât o arată scorul, au apărut şi primele insinuări legate de faptul că sibienii s-ar fi dat la o parte, în virtutea productivelor negocieri din transferul mijlocaşului Baba Alhassan la gruparea roş-albastră.

Aşa cum a obişnuit de-a lungul timpului, FCSB a anunţat transferul unui jucător, ghanezul Baba Alhassan, în preajma meciului direct cu formaţia de care mai aparţine câteva săptămâni, FC Hermannstadt.

Mihai Stoica: ”Dacă joc cu frâna de mână trasă, nu ştiu dacă e blat”

După meciul direct, unde Baba Alhassan nu a existat pe teren, golgheterul Daniel Paraschiv a fost trimis la recuperare în Serbia, iar Hermannstadt nu a existat pe teren, legenda olteană Sorin Cârţu a lăsat de înţeles că, în suma de transfer a africanului, a fost inclusă şi o ”primă” de înfrângere, în meciul direct cu FCSB.

Bineînţeles, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a negat vehement acest scenariu şi a afirmat că nu mai există blaturi în fotbalul românesc, pentru că nu mai sunt posibile.

Cu toate acestea, MM a lăsat de înţeles că vremurile s-au schimbat şi există o altă metodă ”de a te da lovit”, dacă chiar ai dori să cedezi nişte puncte acolo unde ”trebuie”.

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea şi Mihai Stoica, din studioul Orange Sport:

MM Stoica: ”Eu zic că nu mai sunt blaturi în fotbalul românesc. Deloc! Nu văd cum s-ar putea face. Înainte se făceau. Nu cred, doar dacă mai există meciuri de genul ăsta: decât să câştige ăia, mai bine să câştige ăştia.

Blat înseamnă... Sunt plătit să mă dau la o parte. Dacă eu am vreo simpatie pentru vreo echipă şi joc cumva cu frâna de mână trasă, nu ştiu dacă e neapărat blat. Înseamnă că nu mai am obiectiv şi vreau să câştige ăştia, că am o problemă cu ceilalţi. Nu e corect!

Dan Udrea: ”Adică ce a făcut Craiova cu Viitorul sau FCSB cu CFR acum doi ani?”

MM Stoica: ”Da, alea au fost pe faţă, da”. 

Afla mai multe despre: mm stoicadan udreablaturi fotbal 

viewscnt
Articole similare