Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a răspuns după acuzaţia voalată de blat de la meciul cu Hermannstadt! "Adică jucătorii ştiau că trebuiau să piardă meciul, eventual cu 3-0, nu?"

FCSB a răspuns după acuzaţia voalată de blat de la meciul cu Hermannstadt! "Adică jucătorii ştiau că trebuiau să piardă meciul, eventual cu 3-0, nu?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns lui Sorin Cârţu, care a lansat o acuzaţie voalată de blat în privinţa victoriei bucureştenilor cu Hermannstadt, în Superliga, în contextul transferului lui Baba Alhassan (23 de ani).

Declaraţia lui Sorin Cârţu, demontată de MM Stoica: "Chiar mă bucur să apară chestia asta"

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 20-a din Superligă, la câteva zile după ce FCSB s-a înţeles pentru transferul lui Baba Alhassan

Într-o intervenţie, Sorin Cârţu a acuzat indirect un blat la FCSB - Hermannstadt, din cauza preţului care i-a fost cerut Universităţii Craiova atunci când l-a ofertat pe Baba Alhassan şi suma cu care ghanezul a fost vândut către echipa lui Gigi Becali. 

MM Stoica a reacţionat şi a infirmat scenariul fostului preşedinte din Bănie. 

"Dacă era răutăcios, îi răspundeam. Dacă nu e, nu-i răspund. Sorin Cârţu e analist acum la o emisiune de profil, nu mai are nicio legătură cu Universitatea Craiova. 

Ok. Măi, oameni buni, dar când s-a dus Borza la Rapid, da (n.r. - înaintea meciului direct), s-a mai comentat în vreun fel? Se comentează când luăm noi jucători. Poate pierdem la Iaşi sau nu câştigăm. Oamenii vorbesc, foarte frumos. Probabil că unii care au experienţă la chestii de genul ăsta se gândesc că au pus 200.000 în plus, bani care probabil se împart, cineva trebuia să spună să vă daţi la o parte. Nu ne dăm seama că sunt chestii lipsite de logică? 

Adică jucătorii de la Sibiu ştiau că aseară trebuiau să piardă meciul, eventual cu 3-0, nu? Să fie şi 2-0 la pauză? Trebuiau să ştie asta, nu? De la primul până la ultimul să ştie. 

Ieri, dacă era ceva, atunci băgau şi ei altă echipă, dar cum să fie aşa ceva? Detector de minciuni pentru toată lumea din acest meci. 

Nu, nu m-a deranjat ce a zis Sorin Cârţu, n-am nicio problemă, normal că n-a fost nimic şi chiar mă bucur să apară chestia asta, că e minimalizat efortul jucătorilor, evoluţia e minimalizată şi mai au un meci să demonstreze în acest an", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Propunere după transferul lui Alhassan la FCSB, de la Hermannstadt: "Trebuie schimbat regulamentul"

"Problema este următoare. Trebuie schimbat regulamentul. Nu mi se pare normal să cumperi un jucător în timpul sezonului, chiar dacă ai discutat regulamentar, de la o echipă cu care urmează să joci.

Trebuie schimbat regulamentul. Joacă FCSB bine şi toţi adversarii zic că a fost blat. Uite conjunctura. Hermannstadt a făcut cel mai prost meci din acest an, poate pentru că a jucat FCSB bine şi se lipeşte (n.r. - declaraţia lui Sorin Cârţu). Probabilitatea e zero să fi fost ceva, că e foarte complicat", a spus Bogdan Cosmescu. 

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

Afla mai multe despre: mm stoicasorin cartufcsb hermannstadtfcsb hermannstadt sorin cartu 

viewscnt
Articole similare