Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău anunţă schimbări la ”U” Cluj după înfrângerea cu Oţelul. ”Poate ne-am fixat un obiectiv prea măreţ”

Ioan Ovidiu Sabău anunţă schimbări la ”U” Cluj după înfrângerea cu Oţelul. ”Poate ne-am fixat un obiectiv prea măreţ”

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj nu a reuşit să obţină a cincea victorie consecutivă în toate competiţiile şi a cedat, pe teren propriu, scor 0-1, contra Oţelului. La finalul meciului, antrenorul ”studenţilor”, Ioan Ovidiu Sabău, a tras concluziile.

Eşecul cu Oţelul i-a adus pe ”studenţi” cu picioarele pe pământ. ”Ne gândim la soluţii”

”Am fost neinspiraţi în atac, crispaţi. Este o înfrângere care ne aduce cu picioarele pe pământ. Este supărare mare în momentul de faţă. Poate că şi noi ne-am fixat obiective mult mai măreţe decât putem duce în momentul de faţă.

Nu am lucrat cum trebuie, nu ne-am refăcut. Am pierdut foarte multe mingi. Noi trebuia să arătăm aşa cum am arătat în a doua repriză. Am întâlnit o echipă foarte bine pregătită fizic, cu mult curaj. Tot respectul, pentru că aşa trebuie să arate o echipă! Noi suntem buni atunci când avem posesia. Trebuie să facem o analiză corectă pentrua  putea creşte. 

(n.r. Despre transferuri) Ne gândim la soluţii, analizăm. Sigur, se discută în anumite compartimente. Da, încercăm să aducem jucători pentru a întări concurenţa. Avem condiţii, stabilitate financiară şi suporteri extraordinari”, a spus Neluţu Sabău, la finalul meciului cu Oţelul.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a rămas pe locul cinci în Superligă, cu 29 de puncte, unum mai mult decât Hermannstadt, prima echipă din play-out.

 

Afla mai multe despre: ”u” clujoţelul galaţiioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare