Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, dezvăluire incendiară despre relaţia sa cu Marius Măldărăşanu: „Nu suntem cei mai buni prieteni, e adevărat!”

Dani Coman, dezvăluire incendiară despre relaţia sa cu Marius Măldărăşanu: „Nu suntem cei mai buni prieteni, e adevărat!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a fost învinsă fără drept de apel de FCSB, scor 0-3, pe Arena Naţională.

Dani Coman a făcut o dezvăluire incendiară despre relaţia sa cu Marius Măldărăşanu: „Nu suntem cei mai buni prieteni, e adevărat!”

După meci, Dani Coman, preşedintele sibienilor, a vorbit despre joc, dar şi despre relaţia sa cu antrenorul Marius Măldărăşanu. Deşi nu a vrut să comenteze prea mult pe subiect, Dani Coman a recunoscut că nu există o relaţie chiar extraordinară între el şi tehnicianul echipei.

„Am vorbit 15 minute cu el la telefon acum jumătate de oră, sunt certat (n.r. ironic).

Poţi să-mi pui altă întrebare. Nu avem cea mai bună relaţie, e adevărat, dar avem relaţie foarte bună din punctul de vedere al statutului, preşedinte – antrenor. Că nu suntem cei mai buni prieteni e adevărat.

Discutăm despre strategie, despre transferuri, despre tot ce avem nevoie. Nu ieşim la mese cu familiile. Nu are rost să mai dezvoltăm, ne facem treaba cât putem de bine. Nu, e un antrenor foarte bun.

Un antrenor în care cred şi foarte mult. Sunt ferm convins că va creşte, va progresa şi va ajunge un antrenor foarte bun al României”, a declarat Dani Coman, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dani comanmarius maldarasanufc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare