Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mazilu se gândeşte deja la Brighton: ”Mi-am dorit de când eram mic să ajung în Premier League”

Mazilu se gândeşte deja la Brighton: ”Mi-am dorit de când eram mic să ajung în Premier League”

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu se pregăteşte să plece în Anglia, la Brighton, şi a avut un mesaj pentru suporterii campioanei României, Farul Constanţa.

Adrian Mazilu va mai juca un singur meci pentru Farul, în Superliga României, contra lui Rapid. Iar mai apoi va pleca spre Anglia, pentru a se alătura celor de la Brighton.

”Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume”

Gică Hagi a reuşit să-l vândă pe Mazilu la formaţia din Premier League în vara acestui an, cu trei milioane de euro, dar jucătorul a trebuit să aştepte până împlineşte vârsta de 18 ani, pe care i-a făcut în luna septembrie. 

Astfel, din ianuarie 2024, Mazilu va fi sub contract cu Brighton şi a vorbit despre acest aspect înainte de jocul cu Rapid, programat miercuri, 20 decembrie.

”În Anglia o să fie destul de greu, dar trebuie să mă adaptez cât mai repede acolo la cerinţele lor şi să fac faţă. Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume, unde se joacă cel mai frumos fotbal. Toate echipele şi toţi jucătorii au o valoare foarte mare.

Mi-am dorit de când eram mic să ajung acolo. Acel vis s-a îndeplinit, dar momentan trebuie să fac pasul şi să debutez acolo”, a explicat Mazilu, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Farului.

Cotat la două milioane de euro, cel mai probabil, Adrian Mazilu va fi împrumutat de cei de la Brighton până să intre în anturajul calculele lui Roberto de Zerbi pentru prima echipă a ”pescăruşilor”.

Atacantul lateral dreapta a disputat 45 de meciuri pentru Farul în toate competiţiile şi a reuşit nouă goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: adrian mazilufarulsuperligapremier leaguebrighton 

viewscnt
Articole similare