Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, cuvinte de laudă pentru performanţele tatălui său de la Farul: „Vă surprinde? Sunt deja 15 ani de când face asta”

Ianis Hagi, cuvinte de laudă pentru performanţele tatălui său de la Farul: „Vă surprinde? Sunt deja 15 ani de când face asta”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi l-a lăudat pe tatăl său pentru jucătorii pe care a reuşit să-l lanseze la Farul Constanţa.

Ianis Hagi, laude pentru performanţele tatălui său de la Farul: „Vă surprinde? Sunt deja 15 ani de când face asta”

Adrian Mazilu va pleca la Brighton după un sezon foarte bun la Farul, iar Gică Hagi are merite uriaşe în acest transfer. Ianis nu este deloc surprins şi spune că tatăl său face astfel de lucruri măreţe de foarte mulţi ani deja.

„Pe voi v-a surprins? Sunt deja 15 ani de când tata face acest lucru, nu cred că mai surprinde pe nimeni. Cred că an de an se ştie conceptul academiei, echipei Farul, mereu de a produce jucători pentru România, de a vinde la echipe mai bune. 

Ăsta e conceptul, iar an de an iese câte un jucător, ceea ce nu este deloc uşor. Cum a zis-o şi el public, are nevoie de susţinere financiară să poată duce clubul şi academia la următorul nivel şi să nu mai fie nevoit să vândă an de an pentru a menţine bugetul pentru anul următor. 

Să aibă deja bugetul pentru următorii 5-6 ani, pentru a-şi susţine cei mai buni jucători şi, de ce nu, să treacă clubul la următorul nivel. Sper ca acest investitor să vină, este un club care este pe profit de ani de zile. Timp de 15 ani, an de an s-au vândut cel puţin unul sau doi jucători. Deci este un business foarte profitabil”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagifarul 

viewscnt
Articole similare