Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gălăţenii, în culmea bucuriei după victoria cu U Cluj: ”A fost un an foarte bun pentru Oţelul. Echipa e făcută după asemănarea lui Dorinel”

Gălăţenii, în culmea bucuriei după victoria cu U Cluj: ”A fost un an foarte bun pentru Oţelul. Echipa e făcută după asemănarea lui Dorinel”

Superliga

Comentarii

Antrenorul secund al celor de la Oţelul Galaţi, Dorin Toma, a tras concluziile după victoria de pe terenul lui U Cluj.

Oţelul Galaţi a învins-o duminică, pe U Cluj, în deplasare, scor 1-0, într-un meci al etapei a 20-a din Superligă. 

Gălăţenii au ajuns, aşadar, la a treia victorie consecutivă reuşită pe teren străin. Alex Pop (25) a marcat unicul gol al partidei.

”Echipa este făcută după asemănarea lui Dorinel. Cum a fost ca jucător, este la fel şi ca antrenor”

La finalul meciului, la flash-interviu a participat Dorin Toma, secundul celor de la Oţelul. Dorinel Munteanu a fost suspendat pentru această partidă.

Iar ”principalul” de conjunctură, Toma, a făcut o caracteriza a anului 2023 pentru echipa gălăţeană, care a reuşit promovarea în elită şi un parcurs foarte bun în Superligă.

Totodată, acesta a subliniat că Oţelul vrea să încheie anul aşa cum trebuie, cu o victorie în partida cu Botoşani.

”Felicităm echipa în numele lui Dorinel Munteanu. Am avut o muncă grea pe care am început-o în meciul cu Sepsi, unde meritam cel puţin un punct. Am urcat şi câteva poziţii în clasament.

Niciun meci nu e uşor. Vom trata meciul cu Botoşani cu seriozitate. Va reveni şi Dorinel pe bancă. Încercăm să încheiem anul cu o victorie acasă. A fost un an foarte bun pentru Oţelul, cu o promovare, calificarea în Cupa României şi un loc bun în clasament.

Echipa este făcută după asemănarea lui Dorinel. Cum a fost el ca jucător, este la fel şi ca antrenor. Se reflectă totul în jocul echipei. Avem şi noi sincope, dar am arătat că putem bate orice echipă”, a declarat Dorin Toma, după meci.

Astfel, în clasament, Oţelul Galaţi a ajuns la 26 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Afla mai multe despre: oteluldorin tomadorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare