Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Parcă ar fi Dumnezeu”. Ce l-a nemulţumit pe veteranul lui ”U”

Dan Nistor l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Parcă ar fi Dumnezeu”. Ce l-a nemulţumit pe veteranul lui ”U”

Superliga

Comentarii

Jucătorii Universităţii Cluj au digerat greu înfrângerea cu Oţelul de pe teren propriu, scor 0-1, iar Dan Nistor a avut un discurs dur la adresa ”centralului” Istvan Kovacs.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo s-a declarat nedumerit în privinţa golului anulat semnat de Florin Ilie în minutul 88 şi nu l-a menajat deloc pe Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei i-a arătat lui Nistor un avertisment în primul minut de prelungire, ceea ce înseamnă că golgheterul ”Şepcilor Roşii” va rata derby-ul cu CFR din etapa următoare.

Dan Nistor, atac cu talpa la Istvan Kovac. ”Trebuie să îl respectăm pentru că e îmbrăcat în negru”

"Din păcate, am făcut o primă repriză destul de slabă. A doua repriză a fost mult mai bună. Nu ştiu la acel gol dacă a fost nevalidat corect, n-am văzut faza, dar am un semn de întrebare. Păcat că nu am câştigat acasă. Din păcate, acasă nu reuşim să jucăm aşa cum o facem în deplasare

Îmi pare rău, vă daţi seama, dar şi arbitrul mi-a dat cartonaş galben, după care la final mi-a zis că nu ştiu ce scrie în raport. Nici n-ai voie să vorbeşti, parcă ar fi Dumnezeu. În fine, are el capul mai pe sus. Trebuie să-l respectăm că el e îmbrăcat în negru", a declarat Dan Nistor, la finalul partidei. 

”Derby-ul Clujului” este programat pe 21 decembrie, de la 19:45. În acest sezon, Dan Nistor a marcat nouă goluri şi a livrat şase pase decisive în 19 meciuri în campionat.

 

 

Afla mai multe despre: dan nistoruniversitatea clujistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare