Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica exclude două reveniri în această iarnă ”Sub nicio formă!” Unde va juca fosta perlă a roş-albaştrilor | EXCLUSIV

MM Stoica exclude două reveniri în această iarnă ”Sub nicio formă!” Unde va juca fosta perlă a roş-albaştrilor | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alexandru Musi este una dintre marile speranţile ale fotbalului românesc. Atacantul împrumutat de FCSB la Petrolul are un sezon bun în tricoul ”lupilor galbeni”, însă Mihai Stoica a anunţat că şansele ca acesta să revină la formaţia bucureşteană încă din această iarnă sunt nule.

Tânărul atacant a debutat la nivel profesionist în tricoul FCSB-ului în 2021, când avea doar 16 ani, însă a fost o prezenţă efemeră în lotul roş-albaştrilor. După trei sezoane petrecute la prima echipă, Alexandru Musi a fost împrumutat la Poli Iaşi şi a reuşit să promoveze în prima ligă alături de formaţia moldavă la finele stagiunii trecute. 

În prezent, jucătorul format la Academia Valenciei traversează o formă bună la Petrolul, unde a reuşit să marcheze trei goluri în Superligă. 

Mihai Stoica a făcut anunţul: ”Edjouma şi Musi nu se întorc în iarnă”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că nu există nicio şansă ca Alexandru Musi şi Malcom Edjouma să revină din împrumuturi mai devreme. Atât Musi, cât şi Edjouma ( Bari) sunt împrumutaţi de FCSB până la finele acestui sezon.

"Am văzut că a jucat ieri Edjouma. A intrat în minutul 60 şi ceva. Nu, sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contract. Nicio clauză în contract nici la Musi, e sub contract cu Petrolul până pe 15 iunie 2024", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Alexandru Musi este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro, în timp ce Malcom Edjouma are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăalexandru musimihai stoica 

viewscnt
Articole similare