Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alhassan a luat la FCSB numărul neobişnuit al unuia dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester City. ”Unii băteau câmpii” | FOTO EXCLUSIV

Alhassan a luat la FCSB numărul neobişnuit al unuia dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester City. ”Unii băteau câmpii” | FOTO EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan (23 de ani) este cea mai nouă achiziţie a celor de la FCSB, iar transferul acestuai a declanşant un mare entuziasm în rândul fanilor roş-albaştrilor, care s-au întrecut în răspunsuri la motivul pentru care mijlocaşul va purta numărul 42 la echipa bucureşteană.

FCSB a reuşit pună mâna pe transferul lui Baba Alhassan, jucătorul celor de la FC Hermannstadt. Tranzacţia a costat-o pe vicecampioana României aproximativ 600.000 de euro.

”Am lansat în ultima emisiune cine ştie de ce Baba Alhassan a luat numărul 42”

Iar mijlocaşul în vârstă de 23 de ani va purta numărul 42 la FCSB, ocazie cu care Mihai Stoica a lansat o provocare pentru fanii roş-albaştrilor.

Cine va ghici adevăratul motiv pentru care Baba Alhassan va purta respectivul număr la FCSB, se va alege cu un tricou din partea lui Mihai Stoica cu nou transfer al echipei sau cu oricare alt jucător doreşte câştigătorul.

”Am lansat în ultima emisiune că cine ştie de ce Baba Alhassan a luat numărul 42. Deschid mesajele private la Instagram şi primul care îmi spune de ce şi îl văd, pentru că pe comentariile de la emisiune oamenii au pseudonime acolo şi nu-mi dau seama.

Cine ştie de ce, pentru că sunt şi răspunsuri corecte, şi răspunsuri greşite. Şi cine a trimis primul, l-am văzut, l-am reperat şi spun <<da, Domne, ăsta e răspunsul corect>>. Vrea tricoul lui Baba cu numărul 42 sau tricoul oricărui jucător. Coman e la mare căutare, în ultima vreme.

Unii băteau câmpii la modul că ziceau că 42 e vârsta, alţii ziceau corect, e normal să fie aşa. Fiecare cum crede. Românii-s ironici”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

La câteva minute, oficialul FCSB-ului a verificat mesajele primite pe telefon de la fanii echipei şi a anunţat răspunsul corect şi marele câştigător al provocării.

”S-a şi răspuns corect. (n.r. câştigătorul provocării) Este Răzvan Olariu, căruia i-am dat acum Accept şi o să-l întreb ce tricou vrea. (n.r. răspunsul corect) Este Toure Yaya (n.r. idolul lui Baba Alhassan), care a jucat întâi cu numărul 24, apoi cu 42”, a completat expertul Orange Sport.

Astfel, Baba Alhassan a dorit să poarte numărul 42 precum idolul său, Toure Yaya, care a jucat cu acelaşi număr la Manchester City.

Mijlocaşul ivorian este unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester City, jucând opt sezoane pentru ”cetăţeni” (2010-2018) şi câştigând, printre altele, trei trofee de campion Premier League.

A evoluat în 316 meciuri şi a reuşit să marcheze 79 de goluri şi să livreze 49 de pase decisive, în toate competiţiile, pentru City.

Toure Yaya a reuşit să pună mâna şi pe trofeul Champions League, cu FC Barcelona, în 2009. La catalani a jucat trei sezoane (2007-2010).

Provocarea lansată de Mihai Stoica pentru suporterii FCSB-ului: ”Să vedem cine are vreo explicaţie”

”O să vă dau şi eu o noutate: numărul pe care îl va purta Baba Alhassan la FCSB. Nu voi spune de ce. M-aş bucura dacă se prinde cineva, dintre cei care se uită la emisiunea noastră.

Că mai citesc comentariile. Numărul este 42. Să vedem cine are vreo explicaţie, să o scrie acolo, o să fac şi eu un gest şi o să ofer şi eu un tricou”, afirma oficialul FCSB-ului, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbbaba alhassanmihai stoicahermannstadt 

viewscnt
Articole similare