Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani transferă de la Rapid! Valeriu Iftime forţează salvarea de la retrogradare cu un lider din Giuleşti

FC Botoşani transferă de la Rapid! Valeriu Iftime forţează salvarea de la retrogradare cu un lider din Giuleşti

Rapid

Comentarii

FC Botoşani este interesată de serviciile lui Dragoş Grigore, fundaşul central de la Rapid.

FC Botoşani vrea să transfere de la Rapid! Moldovenii forţează salvarea de la retrogradare cu un lider din Giuleşti

Dragoş Grigore nu a intrat în planurile lui Cristiano Bergodi la Rapid, iar şansele ca el să continue în Giuleşti sunt foarte mici. Din acest motiv, pe firul negocierilor a intrat FC Botoşani. Moldovenii speră să se salveze de la retrogradare şi caută întăriri pentru a doua parte a sezonului.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a confirmat interesul pentru Dragoş Grigore şi susţine că deja există discuţii între jucător şi clubul din Botoşani.

„Deocamdată, nu ştiu care este nivelul discuţiilor cu Dragoş. Eu mâine o să fiu la Bucureşti. Confirm că există discuţii, dar nu ştiu exact unde s-a ajuns. În mod normal, mâine ar trebui să ştim mai multe”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

BREAKING | Iftime, TUN în lupta la retrogradare! L-a convins: semnează!

Andrei Miron (29 de ani), fost fundaş central la FCSB, ajuns la începutul sezonului trecut la U Cluj este aproape de plecarea de la echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Fotbalistul care a petrecut doi ani la FCSB, între 2020 şi 2022 este aproape de despărţirea de U Cluj.

"Şepcile roşii" îşi vor pregăti a doua jumătate a sezonului în Antalya. Trei meciuri amicale vor disputa jucătorii antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău în această perioada, aceştia se vor întoarce pe 13 ianuarie, cu o săptămână înaintea reluării campionatului.

U Cluj a plecat în cantonamentul din Antalya fără Andrei Miron. Fundaşul central adus în 2022 din postura de jucător liber de contract urmează să-şi rezilieze contractul în acest weekend, anunţă Fanatik.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoşani l-a trecut pe lista de transferuri pe fundaşul care va rezilia cu U Cluj. Botoşănenii sunt pe ultimul loc în Superliga dar vor să-şi joace şansa la salvarea de la retrogradare, pentru acest lucru, Valeriu Iftime va rămâne activ în această perioadă de "mercato".

Afla mai multe despre: dragos grigorerapidfc botosani 

viewscnt
Articole similare