Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cei din Peluza Sud au venit în număr mare la Chindia - Steaua şi scandează împotriva lui Marcel Ciolacu şi Gigi Becali! Ce le-au transmis "inamicilor"

FOTO | Cei din Peluza Sud au venit în număr mare la Chindia - Steaua şi scandează împotriva lui Marcel Ciolacu şi Gigi Becali! Ce le-au transmis "inamicilor"galerie foto

Steaua

Comentarii

Peste 800 de suporteri ai Stelei Bucureşti au făcut deplasarea la Târgovişte pentru meciul din prima etapă a Ligii 2, cu Chindia, iar premierul Marcel Ciolacu şi finanţatorul FCSB, Gigi Becali, au fost "inamicii" lor.

Cum s-au răzbunat steliştii pe Marcel Ciolacu şi Gigi Becali, după ce FCSB a ajuns în Ghencea

Chindia Târgovişte primeşte vizita Stelei în ultimul meci din etapa inaugurală a ediţiei 2022-2023 de Liga 2.

Meciul se dispută cu casa închisă pe arena modernizată din Târgovişte. La meci vor asista peste 8000 de spectatori, printre care 850 de susţinători ai Stelei. 

Peluza Sud a ajuns la Târgovişte şi a continuat războiul cu Gigi Becali încă de pe străzile oraşului. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost înjurat de suporterii roş-albaştri, după ce rivala din Berceni a reuşit să pătrundă pe arena din Ghencea, pentru partida cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a patra a Superligii. 

De asemenea, nici premierul Marcel Ciolacu n-a scăpat de scandările fanilor "militarilor". 

Cel căruia Gigi Becali i-a cerut ajutorul pentru a disputa meciuri pe Stadionul Steaua a fost, de asemenea, jignit: "Ciolacu eşti o mizerie", s-a auzit dinspre galeria stelistă prezentă pe arena din Târgovişte. 

Chindia Târgovişte - Steaua Bucureşti este live text pe Orangesport.ro

Peluza Sud, în deplasarea de la Târgovişte pentru meciul Chindia - Steaua

"Pe toţi cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanţat / Dreptatea va răzbuna fără greşeală la un moment dat", a fost mesajul afişat de Peluza Sud. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: peluza sudchindia tarogiviste steaua bucurestipeluza sud targovistegigi becalimarcel ciolacu 

viewscnt
Articole similare