Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Interzisă” în Ghencea, CSA Steaua şi-a găsit stadion pentru următorul meci din campionat! Unde vor juca ”militarii” | EXCLUSIV

”Interzisă” în Ghencea, CSA Steaua şi-a găsit stadion pentru următorul meci din campionat! Unde vor juca ”militarii” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii 2, clubul oaspete a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu 83.750 lei şi interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menţinută şi de către Comisia de Recurs a FRF.

„Militarii” au jucat 3 partide departe de casă anul trecut, toate la Mioveni, iar acum rămâne doar unul. Mai exact, Steaua nu va putea disputa în Ghenceaa meciul cu Metaloglobus, din runda secundă a noului sezon din Liga 2. 

Steaua va juca la Târgovişte!

Sursele Orange Sport relatează că Steaua va juca partida cu Metaloglobus din etapa a doua a Ligii 2 la Târgovişte, pe Stadionul Eugen Popescu. ”Militarii” au fost nevoiţi să apeleze la o arenă aflată la minim 40 de kilometri distanţă de Bucureşi şi astfel au apelat la stadionul pe care vor debuta în prima etapă a acestui sezon, contra Chindiei.

Steaua va juca împotriva lui Metaloglobus pe 15 august, de la ora 18:00.

Steaua a înştiinţat FRF că îşi ”va schimba statutul pentru a promova!

”Asociaţia Steliştilor 1947” a anunţat că oficialii roş-albaştrilor au înşiinţat FRF cu privire la schimbarea formei de organizare a clubului.

”DA, Clubul Steaua a înştiinţat, în timpul regulamentar, Federaţia Română de Fotbal că îşi va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal. Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuţiile cu partenerii privaţi şi se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal. 

Contrar tuturor ştirilor false apărute în mass-media, clubul Steaua îşi doreşte un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua şi a urmări performanţa. AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări şi transmite mai departe cât se poate de transparent informaţii suporterilor”, a notat AS47 pe Facebook.

 

Afla mai multe despre: steauaopriţa 

viewscnt
Articole similare