Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani transferă din Franţa! Atacantul lateral format la academia lui Lille semnează un contract pe trei ani

FC Botoşani transferă din Franţa! Atacantul lateral format la academia lui Lille semnează un contract pe trei ani

FC Botoșani

Comentarii

Jaly Mouaddib (22 de ani) va semna cu FC Botoşani. Fostul jucător de flanc drept al celor de la Angers este noul jucător al moldovenilor.

FC Botoşani ajunge la 10 transferuri în această perioadă de mercato. Jaly Mouaddib este cea mai nouă achiziţie a echipei antrenate de Mihai Ciobanu, relatează GSP.

Jucătorul a evoluat în sezonul trecut la echipa a doua a celor de la Angers, în liga a 4-a franceză.

20 de meciuri a bifat Mouaddib în liga a 4-a din Franţa pentru Angers B, partide în care a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol.

Francezul a mai evoluat pentru echipa secunda a celor de la LOSC Lille dar şi pentru US Avranches. A bifat şi o apariţie pentru echipa naţională U19 a Franţei.

Pe lângă venirea francezului în vârstă de 22 de ani, Botoşani au mai adus şi următorii jucători: Răzvan Began (Sepsi), Răzvan Creţ (Lotus Băile Felix), Jean-Armel Drole (AJ Fano), Halman (Noordwijk), Fabrice Olinga (liber), Robert Căruţă (liber), Jayson Halman (Noordwijk), Adams Friday (FC Noah), Gustavo Hebling (ABC FC). 

Botoşani are două puncte după primele patru etape şi se află pe locul 15 în campionat, singura echipă sub formaţia din Botoşani în clasament fiind Dinamo Bucureşti.

Articol scris de Cristian Năstase

Afla mai multe despre: transferuri fc botosanijaly mouaddib 

viewscnt
Articole similare