Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FCSB, măsuri după ce a semnat un nou contract cu CSA Steaua! Ce apare pe site-ul clubului + comunicat oficial: "Se delimitează!"

FOTO | FCSB, măsuri după ce a semnat un nou contract cu CSA Steaua! Ce apare pe site-ul clubului + comunicat oficial: "Se delimitează!"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua şi pentru meciul cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League, iar ca urmare a contractului semnat între părţi a dispus prima măsură şi a emis un comunicat oficial.

FCSB şi CSA Steaua au semnat un nou contract pentru punerea la dispoziţie a Stadionului Steaua echipei lui Gigi Becali, deşi iniţial aceasta primise un refuzat din partea "militarilor". FCSB a luat prima măsură importantă după a jucat în Ghencea meciul cu CFR Cluj (1-0).

FOTO | Site-ul FCSB, în mentenanţă! Comunicatul clubului: "Se delimitează"

Pe site-ul clubului lui Gigi Becali, FCSB, apare faptul că pagina web a intrat în mentenanţă, probabil pentru a scoate de pe site însemnele care au legătură cu deciziile luate de instanţele de judecată în procesul de imagine dintre CSA Steaua şi FCSB, dar şi palmaresul.

De asemenea, FCSB a emis, marţi, un comunicat oficial în care anunţă că "se delimitează" de declaraţiile publice ale unor reprezentanţi.

Redăm mai jos, întegralitate, comunicat oficial emis de FCSB:

"Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” pentru punerea la dispoziţie a Stadionului ”Steaua” nr. A6196/31.07.2023 şi litigiile existente între cele două părţi, care îşi dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ”STEAUA”, până la soluţionarea definitivă a acestora de către instanţele de judecată, FCSB se delimitează de declaraţiile publice ale unor reprezentanţi ai staff-ului său, în legătură cu situaţia respectivelor mărci", se arată în comunicatul FCSB.

FCSB a jucat prima partidă pe Stadionul Steaua din 2015 încoace, FCSB - CFR Cluj 1-0, şi urmează să o joace pe a doua, cu Nordsjaelland în preliminariile Conference League, joi, 10 august, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: foto fcsb steauafcsb csa steauafcsb comunicat steauafcsb ghenceafoto 

viewscnt
Articole similare