Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul sau nimic pentru FCSB, în ”dubla” cu Nordsjaelland: ”Asta e finala noastră. Dacă o scoatem, suntem cu un picior în grupe” | EXCLUSIV

Totul sau nimic pentru FCSB, în ”dubla” cu Nordsjaelland: ”Asta e finala noastră. Dacă o scoatem, suntem cu un picior în grupe” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru cel mai important test al acestui început de sezon. Vicecampioana României se va duela cu cea a Danemarcei, Nordsjaelland, pentru un loc în play-off-ul Conference League, iar Mihai Stoica (58 de ani), a prefaţat disputa europeană.

FCSB o va întâlni pe Nordsjaelland, în turul trei preliminar al Conference League, iar meciul tur se va juca joi, 10 august, de la ora 21:30. 

Manşa retur va avea loc o săptămână mai târziu, joi, 17 august, în Danemarca.

În cazul în care trece de vicecampioana Danemarcei, FCSB va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre Sabah, din Azerbaidjan, şi Partizan Belgrad, din Serbia.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre obiectivul roş-albaştrilor de a ajunge din nou în grupele Conference League, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent.

Presiune uriaşă pe FCSB, înaintea ”dublei” cu Nordsjaelland: ”Asta e finala noastră pentru grupe” | EXCLUSIV

Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a evitat să vorbească despre posibilul adversar din play-off în condiţiile în care echipa încă nu a jucat nici măcar în turul trei preliminar.

Dar a punctat faptul că adevărata finală pentru intrarea în grupe este ”dubla” cu Nordsjaelland, FCSB încă mai având coşmaruri după ”corecţia” primită de la Silkeborg, 0-10, în cele două meciuri disputate sezonul trecut.

”Dacă am avut ghinion cu Nordsjaelland, nu vorbim despre Sabah şi Partizan. Asta cu Nordsjaelland e finala noastră pentru grupe. 

Dacă scoatem Nordsjaelland, care spulberă tot în Danemarca în primele trei meciuri, atunci suntem cu un picior în grupe”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciul tur al ”dublei” dintre FCSB şi Nordsjaelland se va juca pe noul stadion din Ghencea, deoarece formaţia lui Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un nou acord de închiriere a arenei, după meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali, euforic înainte de FCSB - Nordsjaelland

"Poate ne dau ăştia de ne satură! O să zică “Ţi-am adus echipă din Danemarca!” (n.r. râde). Doamne, să nu fie aşa! Nu-i cunosc pe danezi, dar ei au zis că sunt echipă tare.

Dacă sunt danezi… sunt italieni, francezi, spanioli, englezi? Sunt danezi, ce să facă? Nu prea cunosc echipe din străinătate, ştiu doar de la noi. Dar pe danezi îi spulberăm noi!", a declarat Gigi Becali, în faţa reşedinţei sale.

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguemihai stoica 

viewscnt
Articole similare