You are here:

BREAKING | "Perlă" la Craiova! După Kurtic, Rotaru s-a mişcat repede: a semnat deja!

BREAKING | "Perlă" la Craiova! După Kurtic, Rotaru s-a mişcat repede: a semnat deja!galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova l-a prezentat, marţi, pe Jasmin Kurtic (34 de ani), un fotbalist cu un CV interesant, cu multe meciuri în Serie A, însă acesta nu e singurul transfer. Mihai Rotaru a convins şi o "perlă" să semneze cu echipa din Bănie.

Mihai Rotaru a ratat aducerea lui Filip Krastev (21 de ani), un fotbalist care a ajuns să joace în MLS, la Los Angeles FC, însă tot a transferat o "perlă" pentru viitorul Universităţii Craiova. Oltenii au reuşit să obţină deja semnătura jucătorului care a ajuns deja în Bănie.

Universitatea Craiova îşi asigură viitorul. Mihai Rotaru a convins o "perlă" să semneze

După transferul lui Jasmin Kurtic, oficializat deja, Craiova îşi asigură viitorul prin transferul lui Denis Macovei, un fotbalist născut în 2009 şi care a fost conovcat deja la naţionala U15 a României. Tânărul fotbalist a sosit deja în Bănie şi a semnat cu Universitatea Craiova, fiinde deja legitimat la clubului Mihai Rotaru, scrie site-ul caon.ro.

Denis Macovei a fost transferat de Universitatea Craiova de la Mundo Reşiţa, club care a principal scop creşterea de jucători pentru viitor.

„Cel mai valoros produs al clubului nostru de până acum face pasul către o echipă de top. Denis Macovei, născut în anul 2009, a semnat cu clubul Universitatea Craiova! Ne bucurăm, Denis, pentru tine. Le mulţumim tuturor celor care şi-au pus până acum amprenta pe cariera sa, Ciprian Macovei şi Lucian Dobre, şi ne dorim să ai parte de o carieră la nivel cât mai înalt. Felicitări şi mult succes, Denis!”, i-au urat puştiului cei de la Mundo Reşiţa, potrivit sursei citate.

Universitatea Craiova i-a transferat până acum pe Alexandru Mitriţă şi Jasmin Kurtic, pe care Laurenţiu Reghecampf îi poate folosi imediat în echipa mare. Cu Denis Macovei va mai avea, însă, de aşteptat, acesta urmând să joace pentru juniorii oltenilor şi în viitor să fie utilizat la echipa mare.

Afla mai multe despre: mihai rotaru transfer universitatea craiovauniversitatea craiova transfer perladenis macovei transfer universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare