Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui "Bocciu", după începutul ezitant al lui Bergodi la Rapid! Cum se va comporta galeria: "Eu acolo sunt implicat 100%" | EXCLUSIV

Reacţia lui "Bocciu", după începutul ezitant al lui Bergodi la Rapid! Cum se va comporta galeria: "Eu acolo sunt implicat 100%" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti are doar cinci puncte acumulate în clasamentul Superligii, după primele patru etape, iar Liviu Ungurean, liderul galeriei, a transmis punctul său de vedere.

Rapid a început slab sezonul în care ambiţiile au crescut. Ce spune liderul galeriei, Liviu Ungurean

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. A fost prima înfrângere pentru Cristiano Bergodi în Giuleşti, după alte două remize şi o victorie. 

Cu un start ezistant, primele semne de întrebare în privinţa lui Cristiano Bergodi au apărut, în timp ce Dan Şucu, acţionarul majoritar al echipei, a plecat grăbit de la stadionul din Voluntari, fără a oferi declaraţii, semn că rezultatul şi prestaţia echipei n-au fost uşor de digerat. 

Totuşi, în spaţiul public, cei implicaţi la Rapid Bucureşti nu vor să pună presiune pe echipă în startul campionatului. 

Pentru Orange Sport, Liviu Ungurean a oferit o declaraţie echilibrată şi s-a rezumat doar la a spune că "au fost mai buni ceilalţi decât noi". 

De asemenea, "Bocciu" a dat asigurări că echipa se poate baza pe sprijinul galeriei. 

"Nu vreau să comentez absolut nimic despre echipă, ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Sunt alţii în măsură să comenteze, întrebaţi conducerea. Noi o susţinem în continuare. Nu vrem să facem niciun artificiu înainte de meciul cu Petrolul. Vrem să mergem la meci, să ne bucurăm de fotbal şi să susţinem echipa. 

Să comenteze oamenii care au făcut transferurile, oamenii care au pregătit echipa, nu eu. Nu sunt în măsură să comentez strategia echipei. 

Nu e vorba că nu merge (n.r. - echipa). Echipa joacă, doar că au fost mai buni ceilalţi decât noi. E început de campionat, nu vrem să punem presiune, nu vrem să comentăm. 

Rapid are conducere, antrenor, echipă, suporteri. Rapid trăieşte şi susţinem echipa. 

Nu am avut nicio discuţie cu conducerea. Pe mine mă întrebaţi despre galerie. Acolo e munca mea, acolo sunt implicat 100%, întrebaţi conducerea", a declarat Liviu Ungurean, pentru Orangesport.ro.

Echipa lui Cristiano Bergodi, în faţa galeriei, după înfrângerea cu FC Voluntari

Imediat după cele 90 de minute ale partidei din Ilfov, luni seara, fotbaliştii giuleşteni s-au prezentat în faţa peluzei, care a fost umplută de suporterii vişinii. 

Cu Cristiano Bergodi în frunte, fotbaliştii au stat minute în şir în faţa galeriei. 

Afla mai multe despre: liviu ungureanbocciurapid bucuresti rezultatecristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare