Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu cred că Rapid nu i-a luat în serios”. Giuleştenii, ”pedepsiţi” insuficient de Voluntari pentru aroganţă? ”Scorul putea fi mult mai mare”

”Eu cred că Rapid nu i-a luat în serios”. Giuleştenii, ”pedepsiţi” insuficient de Voluntari pentru aroganţă? ”Scorul putea fi mult mai mare”

Rapid

Comentarii

Ioan Andone (63 de ani) a fost prezent la meciul dintre FC Voluntari şi Rapid, iar la final a tras concluziile.

Rapid a pierdut, în deplasare, cu FC Voluntari, scor 1-2, în ultimul meci al etapei cu numărul patru din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Doru Andrei, în secunda 10, şi Braun, un autogol, în minutul 37, pentru ilfoveni, în timp ce pentru giuleşteni a punctat Dugnadzic (12).

Ioan Andone: ”Eu cred că Rapid nu i-a luat în serios. Scorul putea fi mult mai mare”

La finalul meciului, Ioan Andone, care a fost şi el prezent pe arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, a comentat evoluţia jocului celor două echipe şi a punctat că FC Voluntari a meritat victoria.

Mai mult, fostul oficial de la formaţia ilfoveană şi antrenor la Rapid a vorbit şi despre giuleşteni, pe care îi vede capabili să-şi rezolve problemele apărute în acest început de sezon.

”Nu mă aşteptam să piardă Rapid. Sincer, Voluntari a făcut o partidă foarte bună. Au cedat posesia, au jucat foarte inteligent, au plecat şi cu un avantaj după o greşeală mare de portar, dar tempoul a fost foarte bun pentru Divizia A. 

A fost un meci încrâncenat şi agresiv. Nu mă aşteptam. A pierdut şi Farul cu Petrolul, Sepsi a făcut egal cu Oţelul, deci e bine că creşte nivelul. Mi s-a părut un meci calitativ.

Nu am apucat să văd golul (n.r. din primul minut, marcat de Doru Andrei). Mă uitam la tribună, am întors capul şi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Eu cred că Rapid nu i-a luat în serios. 

Gafe personale la Rapid şi ocazii clare nu au avut, a avut mai multe Voluntari. Putea fi scorul mult mai mare. La ce lot are Rapid, îi vedeam la primele 3 sau la câştigarea campionatului, dar au început prost pentru un club de nivelul Rapidului. 

Eu cred că Rapid îşi va rezolva problemele. Au soluţii foarte multe. Dacă Petrila şi Onea sunt rezerve… eu cred că Bergodi caută să-i motiveze pe toţi. E o luptă de durată”, a declarat Andone, după meci.

În urma acestui rezultat, Voluntari este pe locul secund în Superligă, cu 9 puncte, în timp ce Rapid, aflată la prima înfrângere din sezon, este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Nu ar fi prima dată când Rapid nu ar trata serios un adversar din Superligă. Chiar în etapa trecută, giuleştenii au avut de suferit de pe urma acestei atitudini, nereuşind să o învingă în Giuleşti pe Botoşani (2-2).

Afla mai multe despre: rapidvoluntariioan andone 

viewscnt
Articole similare