Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă a văzut gestul lui Edjouma de la finalul meciului cu CFR Cluj şi nu s-a ferit de cuvinte: "E clar"

Bănel Nicoliţă a văzut gestul lui Edjouma de la finalul meciului cu CFR Cluj şi nu s-a ferit de cuvinte: "E clar"

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă (38 de ani), fostul mijlocaş de bandă al FCSB, a văzut gestul făcut de Malcom Edjouma la finalul meciului cu CFR Cluj (1-0, pe Stadionul Steaua) şi l-a "taxat" pe mijlocaşul francez, însă a spus că înţelege situaţia prin care trece.

La finalul victoriei cu CFR Cluj, 1-0 pe Stadionul Steaua, jucătorii FCSB au mers să sărbătorească şi să se bucure alături de fanii din Peluza Nord. A lipsit Malcom Edjouma, care a mers direct la vestiare după fluierul de final al arbitrului Marcel Bîrsan.

Malcom Edjouma a plecat direct la vestiare după FCSB - CFR Cluj 1-0. Bănel Nicoliţă: "Îi cred supărarea"

Nicoliţă a spus că îi înţelege supărarea lui Edjouma, care probabil îşi dorea să joace mai mult, dar a spus că nu înţelege de ce a cedat imediat în lupta pentru titularizare şi şi-a dorit să plece la prima ofertă de transfer din această vară.

”El a plecat singur spre vestiare. Jucătorii erau pe teren, se bucurau, iar el a plecat. Îi cred supărarea că şi eu am jucat fotbal şi poate nici mie nu mi-au convenit anumite lucruri, dar nu ai cum să nu te bucuri. Eu l-am văzut că a plecat. Jucătorii erau pe teren. Era supărat, l-am văzut, am stat până au plecat jucătorii la vestiare.

L-am văzut supărat pe Edjouma. E clar că îşi dorea să joace mai mult, dar na... El nu a mai luptat pentru postul lui. Când a venit ofertă: ‘Gata, eu vreau să plec’. Băi, frate, stai puţin, ia şi joacă! Poate nu mai pleci pe 200.000 de euro, pleci pe două milioane, pe trei milioane.

Stai şi joacă. Bun Djokovic. Poţi să-l dai afară pe Djokovic? Nu ştiu dacă a pierdut 10 mingi cu CFR Cluj chiar dacă joacă scurt, din aproape în aproape. Nu mai are răbdare şi vrea să plece. E un jucător foarte bun”, a declarat Bănel Nicoliţă, conform Fanatik.

Malcom Edjouma va pleca la Bari, în Italia, în schimbul a 200.000 de euro pentru împrumutul pe un an cu opţiune de cumpărare definitivă în schimbul a 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: banel nicolita fcsbbanel nicolita malcom edjoumamalcom edjouma fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare