Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A făcut minuni până acum". Antrenorul care a strâns toate laudele în startul Superligii: "E mare lucru ce face"

"A făcut minuni până acum". Antrenorul care a strâns toate laudele în startul Superligii: "E mare lucru ce face"

Oțelul Galați

Comentarii

Continuă laudele pentru antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, care a revenit în prima ligă cu echipa din Moldova, după titlul obţinut în 2011.

Antrenorul care primeşte din ce în ce mai multe laude, după etapele scurse din Superliga

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, meciul din etapa a patra disputat în compania formaţiei Sepsi OSK. A fost pentru prima oară în acest sezon când defensiva covăsnenilor a primit gol.

Cu acest rezultat, echipa din Moldova a ajuns la trei remize, cu UTA, Universitatea Craiova Sepsi, dar are în clasament şi o înfrângere, cu FCSB. 

Însă, tot mai multe voci evidenţiază meritele lui Dorinel Munteanu, antrenor care reuşeşte să scoată rezultate cu un lot considerat modest pentru Superliga. 

Antrenorul Oţelului a primit laude şi din partea lui Mihai Stoica, fostul oficial al echipei din Galaţi.

"Dorinel a făcut minuni până acum, că are jucători cel mult pentru Liga 2. Nu are jucători, venise Celea şi a plecat, de la Craiova a avut şanse mari că a plecat cu un punct, dar a avut alte două meciuri, cu UTA şi Sepsi, când putea obţine mai mult. 

Îmi place Galaţiul că e organizat bine defensiv, dar are probleme ofensive, nu are jucători de calitate. E mare lucru ce face Dorinel. 

La Sepsi e efectul Conference League, că acolo e concentrare maximă, e altă expunere. Uite şi publicul, că la absenteismul ăsta nu mă aşteptam", a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Dorinel Munteanu, după Sepsi - Oţelul

„A fost un joc exact cum mă aşteptam, aprig disputat. La prima vedere pot să fiu mulţumit de un punct, dar nu sunt mulţumit de randamentul echipei, absolut deloc. În rest, diferenţa nu s-a văzut absolut deloc. Din păcate, un jucător proaspăt care intră în joc trebuie să aducă un plus. La echipa mea nu s-a văzut, la echipa adversă s-a văzut. 

(n.r. 0 întrebat dacă a văzut faza la care Fatai spune că arbitrul trebuia să dea penalti la Răzvan Tănasă) Kehinde Fatai să joace el pentru echipă şi apoi să-şi dea cu părerea despre alte treburi decât fotbal. Nu pot să fiu bucuros în seara asta, pentru că meritam victoria! Avem mult de muncă! 

Trei puncte după patru etape e puţin pentru ceea ce îmi propun. Cine se mulţumeşte cu puţin nu o să reziste la echipa mea”, a declarat Dorinel Munteanu, după Sepsi - Oţelul 1-1, în etapa a patra a Superligii. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanusepsi otelul 

viewscnt
Articole similare