Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt o ţintă pentru foarte mulţi arbitri”. Dorinel Munteanu a izbucnit după un nou galben primit: ”Dacă nu l-am jignit, cu ce l-am luat la mişto?”

”Sunt o ţintă pentru foarte mulţi arbitri”. Dorinel Munteanu a izbucnit după un nou galben primit: ”Dacă nu l-am jignit, cu ce l-am luat la mişto?”

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), a tras concluziile după egalul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate cu Sepsi OSK, scor 1-1, în etapa a patra a Superligii României

A fost pentru prima oară în acest sezon când defensiva covăsnenilor a primit gol.

”Sunt o ţintă pentru foarte mulţi arbitri”. Dorinel Munteanu a izbucnit după un nou galben primit. Ce jucător a luat la ţintă

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a răbufnit şi l-a ”scos la tablă” pe arbitrul Viorel Flueran, care i-a acordat cartonaşul galben. Este al treilea primit de ”Neamţ” în primele patru etape.

De asemenea, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi nu şi-a menajat echipa şi a acuzat jocul prestat de elevii săi mai ales în repriza a doua.

”Nu mă interesează arbitrajul, a fost un arbitraj perfect. Sunt o ţintă pentru foarte mulţi arbitri, dar asta e situaţia, ce să facem.

A fost un joc exact cum mă aşteptam, aprig disputat. La prima vedere pot să fiu mulţumit de un punct, dar nu sunt mulţumit de randamentul echipei, absolut deloc. În rest, diferenţa nu s-a văzut absolut deloc. 

Din păcate, un jucător proaspăt care intră în joc trebuie să aducă un plus. La echipa mea nu s-a văzut, la echipa adversă s-a văzut. Nu mă bazez pe 11 jucatori, mă bazez pe tot lotul şi am nevoie de randamentul lor.

(n.r. dacă a văzut faza la care Kehinde Fatai spune că arbitrul trebuia să dea penalty la Răzvan Tănasă) Fatai să joace el pentru echipă şi apoi să-şi dea cu părerea despre alte treburi decât fotbal. Sunt plătiţi la zi şi după să vorbească despre alte lucruri în afară de fotbal.

Şi la jocul trecut am pus o întrebare dacă arbitrul e rudă cu o persoană şi mi-a dat galben. Acum i-am zis team-managerului să nu mai vorbească cu ei şi au zis că i-am luat la mişto. De ce să îi iau la mişto. Eu nu îmi cer scuze în faţa lor, dar nu vreau să mai comentez nimic.

Şi aşa am trei cartonaşe galbene în patru meciuri, vin alte meciuri mai importante şi sunt convins că... nu mai spun nimic.

Dacă îi pun o simplă întrebare, nu l-am jignit, îi spun unui team-manager să nu mai stea de vorbă cu arbitrii şi el zice că l-am luat la mişto. Dacă nu l-am jignit, cu ce l-am luat la mişto? Team- managerului meu i-am pus întrebarea, nu arbitrului.

Trebuie să eliminăm greşelile. Nu pot să fiu bucuros în seara asta, pentru că meritam victoria! Avem mult de muncă! Trei puncte după patru etape e puţin pentru ceea ce îmi propun. Cine se mulţumeşte cu puţin, nu o să reziste la echipa mea”, a declarat Munteanu, după meci.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare