Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, nemulţumit de jocul din Bănie: ”Jucătorii trebuie să apere culorile clubului prin muncă, nu prin călcâie”. Cine l-a dezamăgit profund

Dorinel Munteanu, nemulţumit de jocul din Bănie: ”Jucătorii trebuie să apere culorile clubului prin muncă, nu prin călcâie”. Cine l-a dezamăgit profund

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), a tras concluziile după remiza surprinzătoare obţinută pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Oţelul Galaţi a reuşit să încheie la egalitate cu Universitatea Craiova, în deplasare, scor 0-0, în etapa a doua a Superligii.

Craiovenii au dominat prima repriză a meciului din Bănie, când au trimis de trei ori în bară, fără să reuşească să deschidă scorul.

A fost, mai întâi, Andrei Ivan, care a lovit bara în minutul 15. A urmat bara lui Căpăţână, lovitură de cap la centrarea lui Mitriţă în minutul 41, iar în minutul 45+1, Mitriţă a executat o lovitură liberă direct în bara transversală.

Craiova a fost periculoasă şi în repriza secundă, ratând o ocazie uriaşă prin Mitriţă, în minutul 71, când portarul oaspeţilor, Stoian, a avut o intervenţie formidabilă.

În minutul 80, gălăţeanii au trecut pe lângă deschiderea scorului, la o minge trimisă spre propria poartă de Căpăţână, salvată in extremis de pe linia porţii de Bancu.

Dorinel Munteanu, nemulţumit de jocul din Bănie: ”Jucătorii trebuie să apere culorile clubului prin muncă, nu prin călcâie. Spiritul de echipă a câştigat un punct azi”

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a fost mulţumit de rezultatul înregistrat, dar s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul echipei sale.

Totodată, antrenorul Oţelului Galaţi a subliniat că formaţia pe care o conduce va arăta o cu totul altă faţă la meciul de pe teren propriu, cu FCSB, din etapa viitoare.

”Îmi e greu acum, la cald, să fiu optimist sau realist. E normal să mă bucur că am câştigat un punct, dar am reuşit-o cu mult noroc. Le-am dat foarte multe oportunităţi să-şi creeze şanse.

Voi discuta cât mai repede cu jucătorii, unii dintre ei m-a dezamăgit, atât cei vechi, cât şi cei noi. Să vedem ce vom face, perioada de transferuri e încă deschisă. 

Trebuie să-şi apere locul de muncă prin luptă, nu prin călcâie sau mai ştiu eu ce! Sigur, am obţinut un punct, dar nu pot fi foarte bucuros. Jocul nu-mi dă posibilitatea să fiu aşa. 

Bodişteanu a mai încercat să facă ceva, dar sunt alţii - nu e cazul să dau nume - cu care voi discuta. Fie acum, fie mâine dimineaţa.

Jucătorii mei cu experienţă au făcut foarte multe greşeli. Ştiam că întâlnim un adversar dificil, care-şi propune cupele europene, cu o galerie fanstatiscă.

Am obţinut un punct prin spiritul echipei, dar atât. Am obţinut puţin după aceste două etape, dar ne aşteaptă un drum foarte lung Vreau ca jucătorii să înţeleagă că joacă pentru un club cu istorie şi că trebuie să dea totul!

Dimitrov a fost slab, foarte slab! A fost primul lui joc... N-are rost să mai spus nimic. Ca el au mai fost şi alţi colegi de-ai lui. Nu vreau să le dau numele. Ţine de bucătăria noastră internă.

Am avut câteva sclipiri pe contraatac, dar n-am găsit cele mai bune soluţii. Oricum, o victorie ar fi fost nemeritată pentru noi.

Va fi o noapte grea pentru mine, mă voi gândi la foarte multe! Veţi vedea o altă echipa cu FCSB, Va fi un joc dificil, agresiv. Sper să obţinem şi din acel meci punct sau puncte”, a declarat Munteanu, după meci.

Nou-promovată în Superligă, Oţelul Galaţi este neînvinsă după primele două etape, reuşind două remize (1-1 şi 0-0).

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare