Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB programeză şi un meci european pe Stadionul Steaua, după duelul cu CFR Cluj! "Am făcut cerere" | EXCLUSIV

FCSB programeză şi un meci european pe Stadionul Steaua, după duelul cu CFR Cluj! "Am făcut cerere" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB face ceea ce a promis, după ce negocierile cu CSA Steaua pentru derby-ul cu Dinamo au picat. Vicecampioana plănuieşte să joace cu CFR Cluj în Ghencea şi vrea să organizeze şi un meci european acolo.

În curând, pe Stadionul Steaua s-ar putea juca un meci european. FCSB a făcut cerere

Discuţiile dintre preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, şi conducătorii de la CSA Steaua se pot relua în curând. Părţile nu s-au înţeles asupra contractului de închiriere la FCSB - Dinamo, care a fost mutat în ultimul moment la Arcul de Triumf. 

Impulsionaţi de declaraţiile premierului Marcel Ciolacu, cei de la FCSB vor să joace în Ghencea cu CFR Cluj, pe 6 august, în Superliga, iar patru zile mai târziu în turul al treilea preliminar Conference League, primul meci al dublei cu Nordsjaelland, pe 10 august. 

(n.r. - Despre unde se joacă FCSB - CSKA 1948 Sofia, în turul secund preliminar Conference League). Pe Arc. Cu Nordsjaelland, am făcut adresă în Ghencea. Aşteptăm răspunsul CSA referitor la partida cu CFR momentan", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Farul, FCSB, CFR Cluj şi Sepsi OSK şi-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Conference League

Astfel, dacă trece de Urartu, Farul o va înfrunta în turul 3 pe Flora Tallinn, campioana din Estonia. Primul meci, pe 10 august, ar urma să aibă loc la Ovidiu.

Dacă trece de ŢSKA Sofia, Sepsi OSK va înfrunta câştigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan), cu primul meci la Sfântu Gheorghe.

FCSB, dacă trece de ŢSKA 1948 Sofia, va întâlni Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei.

În cele din urmă, CFR Cluj, dacă o învinge pe Adana Demirspor, va da peste câştigătoarea duelului Osijek (Croaţia) - Zalaegerszegi TE (Ungaria).

Şi FCSB şi CFR ar urma să joace primele meciuri acasă.

Afla mai multe despre: fcsb stadionul steauafcsb ghenceastadionul steauafcsb conference league 

viewscnt
Articole similare